23948sdkhjf

Messedebutant jagter svenske kontakter på Elmia

Braarup Maskinfabrik er med på den svenske underleverandør-messe for første gang.
Den nordvestjyske underleverandør har tidligere solgt til norske kunder, men i Sverige har man indtil nu sin debut til gode. Netop derfor er virksomheden med på dette års Elmia Subcontractor.

- Vi har valgt at være med for at se, hvad der rører sig på det svenske marked. Vi har ingen referencer i Sverige i dag, og det vil vi gerne have, fortæller Michael Thomasen fra Braarup Maskinfabrik.

Skive-virksomheden udstiller på Industrisamarbejdets fællesstand, og den konstruktion er Michael Thomasen godt tilfreds med.

- Det er godt at have nogen omkring sig, der står for alt det praktiske og ved, hvad det drejer sig om, når man skal udstille på sådan en messe, siger han.

Michael Thomasen nævner specielt svenske maskinproducenter som en interessant målgruppe på Elmia Subcontractor.

- Vi vil gerne vise dem, at vi er gode til enkeltstyksproduktion og større emner. Vi har nogle avancerede drejebænke og fræsere i den store kaliber. Vi har en del kunder, der efterspørger, det vi kalder mellemsegmentet, som vi plejer at sige er lige under vindmøller, forklarer han.

Han er dog godt klar over, at deltagelse på en enkelt messe ikke kommer til at betyde en storm af ordrer i de kommende uger.

- Vi plejer gerne at sige, at fra vi får en kontakt, til der er et fornuftigt, fremsynet samarbejde, går der to år, slutter Michael Thomasen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094