23948sdkhjf

Sjællandsk Uniscrap-afdeling på nye hænder

Gendan har købt og overtaget Uniscraps afdeling i Næstved.
Gendan overtager både pladsen og lokalerne i Næstved, og også medarbejdere følger med over. Det oplyser Gendan i en pressemeddelelse.

Gendan er etableret og ejes af Kaare Stig Elmer. Han er opvokset som tredje generation med skrot og genvinding og har mere end 30 års professionel erfaring i branchen.

- En væsentlig grundsten i Gendan er det traditionelle, troværdige købmandskab, hvor en aftale er en aftale. Herudover er jeg stolt af, at vi i Gendan sørger for, at alle vores materialer genbruges, og at vi dermed gavner miljøet og nedbringer CO2-udledningen væsentligt, siger Kaare Stig Elmer.

Som tidligere medarbejder i Uniscrap har Kaare gode forudsætninger for at overtage Uniscraps afdeling i Næstved. I 2006 blev han ansat som afdelingsleder for Uniscraps afdeling i København, hvor han efter få måneder blev forfremmet til regionschef for Sjælland. Han forlod Uniscrap i 2008 for igen at blive selvstændig og startede i den forbindelse virksomheden Gendan.

I løbet af de otte år Gendan har eksisteret, har virksomheden håndteret betydelige mængder affald i ind- og udland. Gendan har blandt andet haft en del aktiviteter i Norge og Sverige via projekter med bygning af tunneller i både Malmø og Stockholm og motorvejsstrækningen mellem Kristiansand og Oslo. Men Gendan har også ageret lokalt med eksempelvis håndteringen af de mere end 4.000 tons jernbaneskinner fra projektet Fodsporet (den gamle jernbanestrækning fra Næstved til Slagelse).

Gendan har indtil nu primært fungeret som trading-virksomhed, hvor jern, metal og en mængde forskellige andre affaldsprodukter er blevet handlet direkte fra kunde til modtageranlæg. Med købet af pladsen på Smedevænget 6 i Næstved udvider Gendan nu med en genvindingsplads, hvor både virksomheder, håndværkere og private kan droppe ind med deres jern- og metalaffald og få direkte afregning.

Uniscrap meddelte i august, at man vil lukke fire afdelinger - herunder afdelingen i Næstved.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093