23948sdkhjf

Scandinavian Coating er blevet mere international

Nordens største messe for overfladebehandling vokser nu uden for Nordens grænser.
Allerede nu, fem måneder før messen slår dørene op, er mere end 75 procent af halplanen booket af leverandører, som er klar til at modtage kunder på et par intensive messedage. Arrangørerne har også mærket en øget interesse fra virksomheder rundt om i Europa, som vil vide mere om messen, eller som ønsker at deltage som udstillere.

- Ved lanceringen af 2017-messen oplevede vi en stor interesse, ikke kun fra svenske og danske virksomheder, men også fra international side, og tendensen fortsætter. Hvis man vil lave forretninger med den skandinaviske overfladebehandlingsbranche, skal man dukke op på Scandinavian Coating, siger Claus Haarding, formand og messeansvarlig i Maleudstyrs- og Anlægsleverandørernes brancheforening, MAB

– En anden god grund er, at messen næste år afholdes i Danmark, og det lokker flere udstillere til fra det øvrige Europa.

Satser på konferenceprogram i topkvalitet
Ud over selve udstillingen satser Scandinavian Coating også på at tilbyde sine besøgende et virkelig godt konferenceprogram med en blanding af præsentation af nyheder fra virksomheder og resultater fra forskningsfronten.

Konferencens hovedtemaer i 2017 er funktionel overfladebehandling, automation, korrosion og introduktion til overfladebehandling; områder som skal lokke både overfladebehandlere, konstruktører, teknikere, indkøbere og beslutningstagere til.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125