23948sdkhjf

Siemens vinder fem små-ordrer i Tyskland

Siemens har netop modtaget fem ordrer på i alt 23 af sine direct-drive møller.

To af vindmølleprojekterne er placeret i Schleswig-Holstein, mens der skal rejses tre onshore Siemens-mølleparker i Niedersachsen.

- Vores gearløse møller er efterhånden blevet bestsellers i det blæsende nordlige Tyskland. Og med disse fem projekter i Niedersachsen og Schleswig-Holstein, slår vi det endnu engang fast, siger Thomas Richterich, CEO Onshore Siemens Wind Power and Renewables

Syv 3,3 MW-møller

Südermarsch Wind Gmbh & Co har bestilt en SWT 3.3-130-mølle, der rejses i Schleswig-Holstein i nærheden af Husum. Det bliver den første af den type mølle, som Siemens rejser på tysk grund. Den bliver 85 meter høj med en rotor-diameter på 130 meter og en kapacitet på 3,3 MW.

Seks andre af denne type mølle skal rejses i Damm Wind Farm i Niedersachsen. Disse møller vil dog blive op til 135 meter høje.

Begge af disse projekter skal være i drift inden årsskiftet.

Repowering

I vindmølleparken Beedenbostel Wind Farm erstatter fem Siemens-møller fem ældre møller. Denne gang er det modellen SWT 3,0-113, der rejses for Dean Group, nær byen Celle i Niedersachsen. Møllerne her får en højde på 115 meter med en rotordiameter på 113 meter. Møllerne skal være i drift i starten af 2017.

Siemens leverer otte møller af samme type, SWT 3,0-113, til innoVent and Jade Concept til deres Bollenhagen Wind Farm nær Oldenborg. Disse møller bliver 92,5 meter høje. Kommerciel drift ventes at blive i begyndelsen af 2017.

Sidst installeres tre vindmøller af typen SWT 3.2-113. De var egentligt tænkt til Quarnbek Wind Farm, men de rejses nu ved A210 Autobahn mellem Rendsburg og Kiel. Disse møller forventes snart at være i drift. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187