23948sdkhjf

Blaaholm A/S køber robotvirksomhed

Esbjerg-virksomheden har længe ønsket at tilføre flere kompetencer indenfor robotautomation til de nuværende maskinbygger-kompetencer.
Derfor har Blaaholm nu overtaget ScanRobot, der blandt andet har leveret robotløsninger til Statens Serum Institut, Velux, SP Moulding, Arla og Nobia.

Den tidligere administrerende direktør for ScanRobot, Simon Bak, udtaler:

- Vi har fremgang i omsætning og en flot bundlinje, men jeg har længe ønsket at supplere med endnu flere kompetencer. I det nye setup kan vi tilbyde kunderne endnu flere tekniske kompetencer, en styrket engineering, montage og serviceorganisation. Som teknisk salgschef får jeg mulighed for at bruge alt min energi på tekniske løsninger og kundefokus.

Administrerende direktør for Blaaholm A/S, Torben Blaaholm, fortsætter:

- Strategisk har Blaaholm A/S taget en række beslutninger, der gør købet af ScanRobot A/S til en meget rigtig beslutning. Vi ønsker at videreudvikle vores kompetencer som maskinbygger. Fremover kan vi tilbyde robotløsninger og industriautomation.

- I dag har mange virksomheder, helt eller delvist, automatiseret deres produktion. Fremover vil endnu flere virksomheder gøre det for at fastholde konkurrencekraften. Industriautomation vil fremover være et meget vigtigt ben for Blaaholm A/S. Købet af ScanRobot, og øget aktivitet på de andre områder, betyder, at vi lige nu søger fem nye medarbejdere, fortsætter han.

I 2015 havde ScanRobot en bruttofortjeneste på 2,4 mio. kr. og et overskud før skat på 0,4 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078