23948sdkhjf

Ny ejer vil hente synergier hos AAOSteel

DFT-Presswork og AAOSteel kommer til at komplementere hinanden godt, forudser den nye ejer, Mogens H. Sørensen.
I sidste uge overtog selskabet Tium A/S alle aktierne i AAOSteel og Aage Østergaard Horsens A/S.

Tium tilførte i forbindelse med købet 30 mio. kr. i ny aktiekapital og styrker samlet kapitalberedskabet i niveauet 50 mio.kr.

Bag Tium står Mogens H. Sørensen, der også ejer DFT-Presswork i Nordborg. Og han ser netop gode muligheder for at hente synergier mellem de to fabrikker.

- Jeg ser meget synergierne på leverandørsiden og kundesiden. Vi køber de samme materialer og henvender os til de samme kunder, men der er ikke så meget overlap. Mange af de kunder, AAOSteel har, kunne DFT-Presswork godt tænke sig at komme ind til og omvendt, siger Mogens H. Sørensen til Metal Supply.

- Vi laver også de samme emner, men mens vi i Nordborg laver små emner i store serier, er det omvendt i Horsens, tilføjer han.

Ikke de store revolutioner
Han fortsætter fremadrettet selv som administrerende direktør for begge selskaber, men ellers forventer han ikke de store ændringer i AAOSteel på den korte bane.

- Det bliver stille og rolig optimering. Det er meningen at holde de ting, der er i Horsens, i Horsens, og de ting, der er i Nordborg, i Nordborg, forklarer Mogens H. Sørensen.

Til gengæld er han ikke i tvivl om, at investeringen bliver en succes, og selv om AAOSteel har været igennem nogle turbulente år, ser han lyst på fremtiden.

- Eftersom vi putter en masse penge i selskabet, tror vi selvfølgelig på det. Jeg mener, der er en base i form af viden og teknologisk udstyr. Jeg tror, det har lidt under, at der har været for mange interessenter, siger Mogens H. Sørensen.

- Der er virkelig nogle kvaliteter her, som vi kan udvikle. I Nordborg har vi været igennem øvelsen med at automatisere, og det er den øvelse, vi nu skal igennem i Horsens, slutter han.

AAOSteel beskæftiger 300 medarbejdere og udvikler og producerer komponenter som underleverandør til industrien. Produktionen omfatter blandt andet koldformningsprocesser, herunder presning eller dybtræk af plader i jern eller rustfri ståltyper, svejsning/lodning samt maskinbearbejdning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064