23948sdkhjf

Har solgt 200 enheder uden salgsorganisation

Den fynske robotvirksomhed On Robot har succes med salget trods kort tid på bagen. Det kan firmaet blandt andet takke Universal Robots for, men nu vil man også lege med andre robotproducenter.
On Robot i Odense kunne i sidste uge fortælle, at man havde fået et hold – i robotkredse – prominente navne som investorer.

Kapitalindsprøjtningen i millionklassen, de nye folk er kommet med, skal både bruges til at videreudvikle firmaets griber til colloborative robotter samt opmande på salgssiden.

On Robot har allerede solgt 200 styk af griberne, selvom robotfirmaet ikke har en egentlig salgsorganisation på plads. Det kan de ikke mindst takke Universal Robots for, for On Robots griber kan indtil videre kun monteres på den danske robotsucces’ arm. Det er griberen så også blevet - og dermed solgt - mange steder i verden. Det skriver finans.dk.

Nye produkter på vej
Sådan skal det dog ikke blive ved med at være. Fremover skal griberen nemlig også kunne monteres på andre typer af colloborative robotters arme. Og det stopper ikke her. On Robots produktportefølje skal også udvides.

- Og der har vi, uden at jeg kan gå i detaljer med det, nogle idéer om, hvilke yderligere produkter vi skal have udviklet og frigivet over det næste stykke tid, siger firmaets nye administrerende direktør, Toben Ekvall, til finans.dk.

De kommende produkter vil ifølge direktøren have med løft af ting og sortering af ting at gøre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.362