23948sdkhjf

Kuka Nordic i samarbejde i med Virtual Manufacturing

Virtual Manufacturing, som blandt andet beskæftiger sig med robotter og automation, er Kuka Nordics nye systempartner.
– Kuka er en gigant på automationsmarkedet og en af de store spillere inden for Industri 4.0 og desuden en af de aktører, som er kommet længst på områderne Collaborative og Mobile Robotics, , udtaler administrerende direktør Daniel Wigren fra VD Virtual Manufacturing i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Med deres power, størrelse og udvikling er Kuka den helt rette partner for os på dette område. Vi vil kunne tilbyde vores kunder et af de stærkeste varemærker i verden til smarte fabriksløsninger, hvilket er uhørt kraftfuldt.

Som leverandør af leanbaserede produktions- og logistikudviklingstjenester integrerer Virtual Manufacturing teknik og metoder for sine kunder, for at disse kan opnå optimale resultater i både en virtuel og en fysisk verden.

Store forhåbninger for samarbejdet
– Vores kunder satser på automatisering for at forbedre deres konkurrenceevne inden for omkostninger, kvalitet og fleksibilitet, og vores opgave er at støtte deres automatiseringsprocesser, hvad enten det drejer sig om enkelte robotceller eller komplette robotlinjer.

Ifølge Daniel Wigren er forhåbninger for samarbejdet store:

– Sammen kan vi revolutionere synet på automation i industrien med fokus på collaborative og mobile robotics. Der kan opnås store gevinster i form af penge og tid for de virksomheder, som vover at tænke nyt, udfordre og gøre brug af ny teknik. Dette kræver et omfattende arbejde for at uddanne markedet og hjælpe virksomheder med at forstå gevinsterne ved den nye teknik. Markedet skal åbne øjnene for nye områder, hvor traditionel automation ikke har været muligt tidligere.

Også Kuka ser store fordele ved samarbejdet:

– Virtual Manufacturing vil med sine konsulent- og produkttjenester være i stand til at hjælpe kunder med at indføre mobile og kollaborative industri 4.0-robotløsninger i deres forretningsmodel, siger salgschef hos Kuka Nordic AB, Joacim Lorentsson.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078