23948sdkhjf

Alumeco fortsætter opturen

Både top- og bundlinje steg pænt hos den fynske grossist-virksomhed i 2015/2016.
Alumecos omsætning landede i 2015/2016 på 2,915 mia. kr., og det betød en vækst på små 10 procent sammenlignet med året før.

Resultat af primær drift steg samtidig med 18 procent til 132,5 mio. kr., og overskuddet før skat steg ligeledes med 18 procent til 121,9 mio. kr.

- Væksten er kommet bredt – det har været et år uden de store forstyrrelser, hvor vi har lagt lidt mere på forretningen hele vejen rundt. Og så har vi haft et fornuftigt opkøb i Finland, hvor vi købte aluminiumaktiviteterne ud af Ovako, og det er gået over al forventning, siger administrerende direktør hos Alumeco, Jan Bertel.

Han kan samtidig glæde sig over, at det går godt i datterselskabet Aluwind, hvor omsætningen er steget med hele 23 procent til 576,4 mio. kr.

- Det har vi arbejdet hårdt på de senere år. Aluwind producerer internals til vindindustrien, og de kunder har haft fornuftig aktivitet, siger Jan Bertel.

Han melder også om en god start på 2016/2017.

- Vi er faktisk kommet fornuftigt i gang. Sidste år sagde jeg også, at vi var kommet fornuftigt i gang, men var lidt bekymret for aktiviteten, og det er egentlig det samme billede, der er nu. Der er nogle dage, hvor det er lige som om, kunderne er lidt afventende, lyder det fra Alumeco-direktøren.

Han tør dog ikke spå om, hvor resultat og omsætning lander henne i 2016/2017.

- Vi har selvfølgelig lavet et budget og har målsætninger om en lille vækst på toplinjen, slutter Jan Bertel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078