23948sdkhjf

Herning Varmforzinkning effektiviserer sig til millionoverskud

Øget efterspørgsel trumfer hård priskonkurrence.
En stigende omsætning smitter af på bundlinjen hos Herning Varmforzinkning. I det nyeste regnskab vokser resultat før skat til knap 7,2 mio. kr. – en stigning på 6,7 mio. kr.

- Fremgangen i koncernens omsætning er på 16 procent, og betydelige besparelser og en forsat forbedring i effektiviteten er de væsentligste årsager til den positive udvikling i indtjening og pengestrømme, siger Bjarne Schmidt, administrerende direktør hos Herning Varmforzinkning.

Koncernen består af Herning Varmforzinkning og Baltic Zinc Technics SIA i Riga, Letland og har cirka 140 ansatte i Vildbjerg og 80 ansatte i datterselskabet i Riga, Letland.

Tager del i industriopsving
Varmforzinkeren er med i det opsving, som kunderne oplever i øjeblikket. Kunderne er bredt funderet i mange brancher, men der er storkunder i vindindustrien.

Branchen er til stadighed i høj priskonkurrence, og derfor handler det om en effektivisering af hele værdikæden, forklarer direktøren.

- Vi får flere og flere kunder og sælger mere til de eksisterende kunder, siger Bjarne Schmidt.

Stadig et stort potentiale
En stor del af forklaringen er ifølge direktøren, at Vildbjerg-virksomheden har haft fokus på at skabe værdi for kunderne. Det har betydet, at man har øget den underliggende forretning.

- Der er stadig et stykke vej, før vi har indfriet vores ambitioner og fulde potentiale, men fremgangen viser, at vi er på rette spor. Vi vil forsætte med vores strategi om at blive endnu mere kundefokuseret, enkel og effektiv, siger Bjarne Schmidt.

Direktøren forventer, at koncernens regnskab for 2016/2017 vil realisere en tilfredsstillende, positiv udvikling i både omsætning og resultat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1