23948sdkhjf

Her er Universal Robots nye topchef

Den fynske robotproducent har fundet Enrico Krog Iversens afløser.
Det er Jürgen von Hollen, der efterfølger Enrico Krog Iversen, efter at denne selv valgte at skifte spor per 1. juli 2016. Det oplyser robotproducenten i en pressemeddelelse.

Jürgen von Hollen kommer fra et job som executive president for Engineering Solutions i den internationale koncern Bilfinger SE. Her var han ansvarlig for en global stab med knap 10.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 7,5 mia. kr. Jürgen von Hollen startede sin karriere hos Daimler-Benz Aerospace og har siden bestridt lederposter hos DaimlerChrysler Services, Deutsche Telecom og Pentair.

- Vi er glade for at have fået Jürgen von Hollen til at stå i spidsen for Universal Robots i en tid med eksplosiv vækst på dette marked, siger Mark Jagiela, der er CEO hos Universal Robots ejer, Teradyne.

- Jürgen von Hollen har solid erfaring med udvikling og ledelse af globale medarbejderteams, der arbejder med et meget bredt spektrum af kunder i industrien. Det er uhyre vigtigt for den erobring af verdensmarkedet for brugervenlige, kosteffektive og sikre cobots, som vi er i fuld gang med.

- Jeg ser meget frem til at lede Universal Robots, fordi det er en virksomhed, der fundamentalt forandrer det globale marked for automatisering, siger Jürgen von Hollen.

- Det er meget sjældent, at der er mulighed for at lede og videreudvikle så unik en organisation med så megen drivkraft og et vækstpotentiale, der rækker meget langt ind i fremtiden. Derfor ser jeg virkelig frem til at arbejde med vores distributører, partnere og kunder for at realisere det fulde potentiale af kollaborative robotter, siger Jürgen von Hollen, direktør for Universal Robots.

Jürgen von Hollen har base i Odense, hvor han har første arbejdsdag i sit nye job 3. oktober 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377