23948sdkhjf

Moldow skaber én stor ventilatorvirksomhed

Det sker ved, at Moldows ventilatorafdeling sammenlægges med søstervirksomheden BarkerBille, der udelukkende producerer ventilatorer, lyddæmpere og tilhørende produkter.
– For at optimere vores virksomhedsstruktur og kunne tilbyde vores kunder den bedste service er det helt naturligt, at vi får opdelt virksomhedernes fokus. Nu kommer BarkerBilles fokus til at ligge på udvikling og salg af ventilatorer, mens Moldow kan fokusere udelukkende på komplette filter-, male- og ventilationsanlæg, forklarer direktør K. Preben Hansen.

Denne opdeling er naturlig, da produkterne og kunderne er forskellige. Filter- og maleanlæggene er komplette anlæg, der sælges til kunder indenfor en lang række industrier, mens ventilatorerne sælges til OEM-kunder, som selv designer, producerer og leverer procesanlæg.

Større udvalg
For både BarkerBilles og Moldows ventilatorkunder betyder sammenlægningen samtidig, at der bliver et større udvalg af produkter at vælge i mellem. I fremtiden vil firmaet BarkerBille nemlig sælge både Moldow-, Barker- og Bille-ventilatorer:

– Vi kan tilbyde vores kunder et større sortiment og en nemmere købsproces, når alle ventilatorer er samlet i ét hus. De forskellige ventilatorer har hver deres fordele og er specielt egnet til forskellige områder, så på denne måde kan vi bedre tilbyde den helt rigtige løsning til vores kunder, fortæller general manager Flemming Bille og sales manager Søren Olesen hos BarkerBille samstemmende.

Ventilator-segmentet fra Bille er specialdesignet til primært fødevareindustrien, mens produktlinjerne fra Moldow og Barker generelt dækker den brede procesindustri. Specielt ventilatorerne fra Moldow er de senere år blevet udviklet og designet efter kundernes behov for større ventilatorer.

Stadig en familie
Organisationen placeres i nuværende lokaler i henholdsvis Ballerup og Holsted, som det er i dag, og måden og stederne, hvor ventilatorerne produceres, ændres ikke. Udover at købe ventilatorer i Danmark kan kunderne også købe i Kina fra det kinesiske datterselskab BarkerBille Fans (Ningbo) Co., Ltd.

Selvom det fra den 1. oktober hedder BarkerBille, er det en løbende proces at få sammenlagt afdelingerne og optimeret produkterne. Og det er heller ikke en fuldstændig opdeling af virksomhederne:

– På trods af at være to virksomheder, er BarkerBille og Moldow én familie med den samme ejerkreds og det samme samarbejde, som vi altid har haft, slutter K. Preben Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111