23948sdkhjf

Støberikoncern sælger fra

Ringe-virksomheden Th. Jensen Modelfabrik er blevet overtaget af Z Tools Denmark.
Th. Jensen Modelfabrik har hidtil været ejet af støberikoncernen Sabro som udover støberiet i Hornslet på Djursland også ejer underleverandør-virksomhederne NS Teknik og Hobro Maskinfabrik.

- For os som sælger har det været af stor betydning, at den kommende ejer har de rette værdier og ønsker at videreføre den ånd, der er oparbejdet i Th. Jensen Modelfabrik gennem flere årtier. At valget fald på Z Tools skyldes, at vi har tillid til, at Henrik Zebis kan føre virksomheden videre og udvikle konceptet, siger direktør hos Sabro, Michael Leth, og fortsætter:

- Der har gennem en periode været ført forhandlinger med Henrik for at få aftalen endeligt på plads. Salget skyldes, at vi ønsker at kunne bruge alle vores ressourcer på vores kernekompetencer inden for støberibranchen og underleverandør inden for spåntagende bearbejdning. Med denne aftale føler vi, at vi har sikret kunderne, at kompetencerne forbliver i virksomheden, og kunderne til stadighed vil kunne blive serviceret.

Hos Z Tools er indehaver Henrik Zebis også godt tilfreds med overtagelsen.

- Hos Z Tools er vi rigtig glade for Sabros beslutning om at lade os tage ansvaret for at videreføre den store viden, der gennem mange år er opbygget i Th. Jensen Modelfabrik.

- Når vi om kort tid har fået implementeret kompetencer, medarbejdere og udvalgte maskiner fra Th. Jensen Modelfabrik i vor nuværende fabrik, vil vi glæde os til at honorere den tillid, Sabro A/S med deres beslutning har vist os. På samme måde ser vi meget frem til at kunne servicere kunderne endnu bedre i det nye setup – og herunder være med i kundernes ønsker til videreudvikling, slutter Henrik Zebis.

Th. Jensen Modelfabrik har rødder tilbage til 1950 og producerer forme til støbning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079