23948sdkhjf

Cuxhaven kan blive tysk springbræt for Nordmark

Torsdag offentliggjorde den nordjyske underleverandør, at man vil investere 100 mio. kr. i en ny fabrik i Cuxhaven.

Fabrikken skal først og fremmest bygges for at servicere Siemens Wind Power, men den kan have større perspektiver på sigt, forklarer administrerende direktør hos Nordmark Maskinfabrik, Morten Mørk.

- Det står os frit for at servicere alle andre kunder. Der er ingen restriktioner fra Siemens’ side på, at vi ikke må henvende os til andre kunder, forklarer Morten Mørk.

- Vi vil selvfølgelig først og fremmest sørge for at opfylde de forpligtelser, vi har overfor Siemens, og så kan vi efterfølgende gå ud og se, hvad der ellers er af muligheder i markedet, tilføjer han.

Nordmark Maskinfabrik har allerede i dag salg til Tyskland, men det er ikke det, der ”driver markedet”, som Morten Mørk udtrykker det.

Han ser derfor gerne, at flere kunder i det tyske får øjnene op for den danske underleverandør.

- Senvision ligger jo lige i området og Adwen også, selv om vi ikke helt ved, hvad der sker med dem i fusionen mellem Siemens og Gamesa – så der er flere, vi kan gå lige til i pastoratet, siger Morten Mørk.

- Det er i vindmølleindustrien, vi har vores afsæt, men der er mange andre emner, som for eksempel motorblokke og gearblokke, vi også kunne tage fat i, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125