23948sdkhjf

Så meget er Odenses robotklynge vokset

Skeptikerne er blevet omvendt af Odense Robotics.
Odense Robotics havde taget nogle unge venner fra Odense Robotics StartUp Hub med på E-16 i Odense.

Med fra robotrugekassen, der betegnes som et accelleratorforløb for robot- og teknologi-virksomheder med særligt potentiale, var Nordbo Systems, Corepath Robotics, Kubo og Sensohive. Ud over dem er også Robotics Sport Solution og Robot at Work med i accelleratorforløbet.

For de lovende firmaer, Metal Supplys udsendte fik sagt pænt goddag til, var den store elektronikmesse generelt en positiv oplevelse omend de med forskellige produkter og projekter havde meget forskellige tilgange til det hele. Mens det for nogen var en god adgang til potentielle leverandører og samarbejdspartnere, gik andre af de deltagende startups også til messen som et B2C-arrangement med potentielle, private slutkunder.[/content][/box]virksomheder, der beskæftiger over 2.200. Det viser et besøg på klyngens hjemmeside.

Marianne Storch, projektleder ved Odense Robotics, bekræftede det positive billede, da Metal Supply mødte hende på elektronikmessen E-16.

Robot kontra automation
Navnet i sig selv har dog været en uventet forhindring. Mange af de virksomheder i robot- og automationbranchen, som klyngen gerne ser som medlemmer, har været skeptiske, forklarer Marianne Storch.

I deres selvopfattelse er en del af dem først og fremmest automationsvirksomheder eller noget andet, som ikke automatisk rimer på robot, lyder forklaringen.

Skeptikerne er dog ved at være omvendt.

- Det er gået hurtigt med at få firmaerne til at se sig som noget andet, siger Marianne Storch og tilføjer, at Odense Robotics selv har fået kortlagt branchen bedre og bedre, samt at nogle firmaer selv tager kontakt for at blive tilknyttet klyngen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344