23948sdkhjf

ACO-Engineering bliver til ATHCO-Engineering

Den koldingensiske virksomhed har indgået et partnerskab med THP-Engineering GmbH, og de to virksomheder vil derfor i fremtiden dele det fælles navn ATHCO-Engineering A/S.
Virksomheden har i længere tid haft strategiske ambitioner om at forøge fokus på deres thermo-plade-produkter, som bruges i varmevekslere.

Samtidig har virksomheden identificeret gode udviklingsmuligheder på de globale kemi- og petrokemiske markeder, hvor man især ser det kinesiske marked som værende spændende. Konkurrencen om markedsandele er dog massiv her, hvorfor en succes har været afhængig af, at virksomheden skulle finde en partner med en mere direkte adgang til markedet.

Partnervalget faldet på THP-Engineering, som ACO-Engineering har haft et langvarigt samarbejde med. Hertil udtaler direktør René Hansen:

- Vi vil absolut ikke gå på kompromis med vores kvalitetsniveau og værdisæt, hvilket vi har været meget bevidste om i dannelsen af partnerskabet. Gennem et langvarigt og succesfuldt samarbejde med THP ved vi, at de er ekstremt kompetente og erfarne, besidder en uvurderlig knowhow og ikke mindst har direkte adgang til det kinesiske marked. Vi er derfor overbeviste om, at dette er det helt rette match. Vi går en yderst spændende fremtid i møde og det med stor optimisme og ro i sindet, hvilket på godt jysk ”aldrig er helt skidt”.

Partnerskabet skal i første omgang øge ATHCO-Engineerings synlighed i Kina, men det forventes også, at virksomheden herigennem vil opnå større bevågenhed på især de europæiske markeder, hvor man allerede er til stede.

Ligeledes forventes det, at de afledte synergieffekter parterne imellem vil hjælpe til optimering af eksisterende processer samt kompetencer, herunder udvikling af virksomhedens thermo-plade-teknologier.

René Hansen fortæller desuden, at der stadig holdes uændret stort fokus på deres nuværende aktiviteter, hvor virksomheden blandt andet har stor aktivitet i fødevareindustrien med varmegenvindingsprojekter hos en lang række virksomheder, heriblandt Arla Food, FrieslandCampina med flere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078