23948sdkhjf

Wavin samler sin produktion i Hammel

I løbet af de seneste 10 år har Nordisk Wavin A/S haft stor succes med løsninger til VVS-området, og i den tid har virksomhedens produktion af VVS-produkter haft adresse i Horsens. For at skabe et optimalt afsæt til yderligere vækst lukker virksomheden per 1. januar 2017 sin Horsens-afdeling og samler al produktion og administration i Hammel.

Alle 43 medarbejdere i Horsens-afdelingen er tilbudt at flytte med til Hammel, og håbet er, at flytningen skal danne første skridt mod en mere strømlinet og effektiv produktion.

- Vi befinder os i en travl vækstperiode, hvor vi næsten har firedoblet vores omsætning på VVS-området i de seneste 10 år. Den udvikling vil vi understøtte ved at samle hele vores produktion i Hammel. Tiden er inde til at løfte produktionen til næste niveau, og det gør vi ved at samle vores kræfter. På den måde kan vi strømline og bedre udnytte vores viden og erfaring, siger Per Dollerup Mikkelsen, administrerende direktør i Nordisk Wavin A/S.

Medarbejderne tilbydes at flytte med til Hammel
For at bevare så stor en del af medarbejderstaben fra Horsens som muligt vil Nordisk Wavin A/S indgå i en dialog med medarbejderne om tiltag, der kan gøre det lettere for dem at flytte med til Hammel. Forhåbningen er, at det letter overgangen for medarbejderne og medvirker til at fastholde arbejdskraften.

- En virksomhed er ikke bedre end de mennesker, som arbejder der. Kulturen i vores Horsens-afdeling har altid været kendetegnet ved at være meget entreprenant, og det er i høj grad derfor, vi har oplevet så stor succes inden for VVS-området. Afskedigelser har aldrig været en del af flytteplanen, og derfor håber vi, at størstedelen af vores medarbejdere rykker med, forklarer Per Dollerup Mikkelsen.

Understøtter væksten
Når Nordisk Wavin A/S samler forretningen i Hammel bliver det med forventninger om bedre service til virksomhedens kunder og samarbejdspartnere, der fremover kan se frem til at få leveret alle produkter fra én adresse. Samtidig forventer virksomhedens administrerende direktør, at de lavere omkostninger til færre lokationer vil styrke konkurrenceevnen.

- Vores beslutning om at samle alle funktioner i Hammel er et vigtigt element i vores bestræbelser på at blive mere konkurrencedygtige. Vi opnår væsentlige synergier ved at samle lager, produktion, salg og kundeservice på ét sted. På den måde kan vi bedre udvikle forretningen og understøtte den fortsatte vækst, siger Per Dollerup Mikkelsen.

Wavin har i alt 325 medarbejdere i Danmark.

-mbbp
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079