23948sdkhjf

Ny direktør hos Fibo Intercon

Målet er vækst for den nye direktør.
43-årige Henrik B. Jeppesen er ny administrerende direktør for Fibo Intercon 2014 A/S.

Han afløser Peter Klaas, tidligere direktør for både Fibo Intercon og WTT A/S. Peter Klaas koncentrerer sig fremover om jobbet som administrerede direktør for WTT – som er en søstervirksomhed til Fibo Intercon.

Henrik B. Jeppesen kommer med international erfaring fra globale virksomheder som Unimerco og Siemens Wind Power. Han er uddannet produktionsingeniør og EMP fra Insead og har senest været direktør for virksomheden Linatech i Kjellerup.

Henrik B. Jeppesen lægger ikke skjul på, at målet for Fibo Intercon er vækst.

- Vi arbejder i en niche med et kæmpe potentiale, som nu skal indløses. Vores mål er at skabe omsætning og trække arbejdspladser til Videbæk, siger han.

Bestyrelsesformand for Fibo Intercon, Carsten Jacobsen, siger:

- Vi er glade for at kunne tiltrække en så erfaren og kompetent profil som Henrik B. Jeppesen til vores virksomhed. Vi har ambitioner for virksomheden, som vi kommer til at arbejde benhårdt på at nå.

Fibo Intercon har speciale i løsninger til den globale vindmølle- og betonindustri, herunder blandere og transportløsninger til brug under svære klimatiske og geografiske forhold, blandt andet vindmølleindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078