23948sdkhjf

Det sker: Brammer på Danmarks-tour

I september turnerer industrileverandøren Brammer Danmark i en stor, specialindrettet varevogn.
Brammers automatløsninger bliver mobile for en stund, når virksomheden tager på road trip med deres Invend-automater i uge 38. Brammer ønsker at fremvise sine Invend automat-løsninger til eksisterende og nye kunder, og kører derfor landet tyndt i en varevogn, som alle interesserede virksomheder kan booke et besøg af.

– Kunderne skal på Invend-turen opleve rådgivning på højt niveau og i øjenhøjde. Vi er interesserede i at levere en løsning, der skaber værdi for kunderne, og jeg glæder mig til at vise Brammers sortiment og koncepter frem, fortæller Peter Christiansen, der har ansvar for præsentationen af Invend på turen.

Brammers Invend-automater kan placeres i alle industrivirksomheder, og i dem kan medarbejderne let og hurtigt trække nødvendige produkter som smøremidler, handsker og batterier på samme måde, som de trækker en sodavand. I varevognen findes tre forskellige Invend automat-typer; Invend Coil, Invend Locker og Invend Carousel, der indeholder forskelligt værktøj og sikkerhedsmateriel af kendte mærker plus Brammers egne linjer Roebuck og Q-safe. Fokus vil være på kundernes forbrug af tekniske artikler, herunder alt fra kuglelejer til værnemidler, håndværktøj og kemi.

Mandag den 19. september kører Brammer-bilen sine første danske kilometer på Sjælland, hvorefter den vil besøge Fyn onsdag og fortsætte til Jylland torsdag og fredag. Kontakt Peter Christiansen på eller ring på 2276 7670.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.246