23948sdkhjf

Fra Glyngøre til OL i Rio

Selvom 100 meter børsteslibning på tid endnu ikke er kommet på det olympiske program, forhindrede det ikke Flex Trim i Glyngøre i at deltage i medalje-ceremonierne ved såvel de Olympiske Lege som de Paralympiske Lege. Flex Trim har nemlig leveret slibeløsningen til de flotte ”æsker”, som medaljerne ligger i.

Flex Trim fik forespørgslen fra et portugisisk firma, som havde fået til opgave at producere æskerne. De stod overfor en kæmpe opgave med at slibe tusindevis af medalje-æsker, og tiden var knap.

Flaskehalsen var i høj grad slibeprocessen. Kunden brugte intet mindre end 20 minutter i slibetid per æske. Flex Trim tog et par æsker med sig hjem, og igennem forskellige tests i eget showroom fandt man en løsning, som gjorde, at slibetiden blev bragt ned på 1 minut og 53 sekunder, så kalkulationen for kunden var bestemt ikke svær.

Så selvom Danmark ikke blev den mest vindende nation, havde vi stadig en lille andel i hver enkelt ceremoni.

Salgschef Karsten Larsen hos Flex Trim udtaler med et glimt i øjet:

- Vi, her hos Flex Trim, er utroligt stolte over, at vi har fået sådan en "fornem" opgave, men ikke overraskede. Flex Trim er nummer et i verden indenfor børstepudsning, så det er vel kun naturligt, at verdens bedste idrætsudøvere også skal have førsteklasses kvalitet, når medaljen udleveres.

- Og jeg vil da også godt indrømme, da Jakob Fuglsang vandt hans flotte sølvmedalje, sad jeg helt ude på stolen for at se, om vi fik et lille glimt af den flotte trææske til medalje-overrækkelsen, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281