23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner - del 2

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
PAM A/S
Claus Gulbech Clausen er indtrådt som administrerende direktør hos PAM A/S. Samtidig er Jens Lassen udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Claus Gulbech Clausen, der dog forbliver i bestyrelsen. Sidst men ikke mindst er Morten Kamuk Madsen og Mads Bjørn Outzen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

PAM A/S er leverandør af systemløsninger inden for områderne pneumatiske transportanlæg, pneumatiske sendesystemer og pneumatiske vakuumanlæg.

Professional Packaging Systems A/S
Søren Christiansen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Professional Packaging Systems A/S i stedet for Marianne Cotzand, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Hans Martin Fensholm og Søren Pedersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ole Basbøll og Thomas Cotzand (kilde: CVR).

Professional Packaging Systems A/S er leverandør af udstyr, rådgivning og service til produktions- og pakkeprocesser.

Saferoad Daluiso A/S
Michael Kildemand er indtrådt i direktionen hos Saferoad Daluiso A/S (kilde: CVR).

Saferoad Daluiso A/S producerer vejskilte.

Sandfeld A/S
Carl Frank Mogensen er udtrådt af bestyrelsen hos Sandfeld A/S (kilde: CVR).

Sandfeld A/S er leverandør af alle typer nye og brugte værktøjsmaskiner til metalindustrien.

Scandiloc A/S
Morten Bergsten er indtrådt i bestyrelsen hos Scandiloc A/S (kilde: CVR).

Scandiloc A/S leverer produkter og løsninger indenfor låse, hængsler, beslag med mere.

Sitech Denmark A/S
Martijn Cornelis Antonius van Baardwijk er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sitech Denmark A/S i stedet for Gerbrand Van der Horst (kilde: CVR).

Sitech Denmark A/S er leverandør af Trimble maskinstyring og Trimble GPS-teknologi til anlægsbranchen og marinesektoren.

Smedefirmaet L.S. Stålmontage ApS
Kenneth Kehman er udnævnt til bestyrelsesformand hos Smedefirmaet L.S. Stålmontage ApS i stedet for Kaare Vagner Jensen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Smedefirmaet L.S. Stålmontage ApS løser stålkonstruktions- og montageopgaver.

Sonne A/S
Claus Funder Frandsen er indtrådt i direktionen hos Sonne A/S i stedet for Kenneth Svejgaard Barslund (kilde: CVR).

Sonne A/S har kompetencer inden for product lifecycle management, produktudvikling og engineering.

Subcpartner A/S
Jan Hove Sørensen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Subcpartner A/S i stedet for Johannes Huus Bogh. Samtidig er Kasper Skovgaard Kristensen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Subcpartner A/S er beskæftiget med reparation, inspektion og vedligehold af offshore olie/gas- og vindmølleinstallationer.

Total Wind Group A/S
Kurt Bering Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Total Wind Group A/S i stedet for Birger Brix, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Total Wind Group A/S er specialiseret i nøglefærdige løsninger indenfor transport, installation, service og vedligeholdelse samt salg af reservedele til vindmøller

Unicarriers Denmark A/S
Kennerth Björn Magnus Lundgren er udnævnt til bestyrelsesformand hos Unicarriers Denmark A/S i stedet for Leif Thomas Viklund. Samtidig er Tommy Schmidt indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i stedet for Henrik Sørensen (kilde: CVR).

Unicarriers Denmark A/S er forhandler af Atlet internt transportmateriel og Atlet Balance truck.

Valtor Offshore A/S
Per Attermann Brinch er indtrådt i direktionen hos Valtor Offshore A/S. Samtidig er Paul van Gelder indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Olaf Karsten Hoppe (kilde: CVR).

Valtor Offshore A/S er leverandør af ventiler, aktuatorer og procesudstyr.

Vattenfall Vindkraft Horns Rev 3 A/S
Ole Bigum Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Vattenfall Vindkraft Horns Rev 3 A/S i stedet for Peter Egmont Erland Tornberg (kilde: CVR).

Horns Rev 3 er en 400 MW stor havmøllepark ud for den jyske vestkyst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079