23948sdkhjf

Lander aftale med brasiliansk vand-gigant

På den årlige Fenasan-messe, der er en udstilling for vandindustrien i Brasilien, var Danish Water Forum, der en interesseorganisation for den danske vandsektor, repræsenteret.
Med god hjælp fra det danske konsulat havde Danish Water Forum arrangeret et møde med Sabesp, der forsyner omkring 26 millioner mennesker i Sao Paolo med vand.

Mødet endte ud i et memorandum of understanding om at indgå et tættere samarbejde om at implementere energibesparelser i både vandforsyningen og spildevandsbehandlingen.

Derudover omhandler MoU’et to demonstrationsprojekter, der sigter mod at forbedre detektionen af lækager for dermed at bringe vandspildet ned på dansk niveau.

Aftalen blev underskrevet af Sabesps direktør Jerson Kelman og Michael Ramlau-Hansen fra AVK på vejene af Danish Water Forum.

Samarbejdet startede tilbage i 2015, da Sabesp bad om hjælp til at løse udfordringerne i forbindelse med den værste tørke i årevis. I juni 2015 præsenterede en gruppe danske virksomheder løsningsforslag, der kunne afhjælpe vandmanglen. Ved samme møde blev en række tiltag sat i værk, som nu har mundet ud i MoU’et.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093