23948sdkhjf

Nyt om navne: Nye medarbejdere på Erhvervsakademi Dania

Erhvervsakademi Dania i Hadsten oplever en stigende interesse for sine fire tekniske videregående uddannelser, og det har betydet ansættelse af fire nye undervisere.
Niels Vincentz er ansat som intern koordinator og underviser på Erhvervsakademi Dania. Niels er nyuddannet energiteknolog fra Erhvervsakademi Dania og har inden arbejdet som lysassistent ved Aarhus Teater og ejendomsfunktionær ved Ejendomsselskabet DjursBo. Privat bor han ved Pindstrup på Djursland med sin kone, og fritiden bruges gerne i båden.

Mikael Yde er startet som ny underviser på VVS-installatør-uddannelsen. Han er uddannet maskinmester fra Søværnet, hvor han efterfølgende som premierløjtnant har arbejdet som teknisk officer i Nordatlanten og senere som sagsbehandler i Marinestaben. Derudover har den 29-årige nye underviser også arbejdet som brandmand. Privat bor han i Randers med sin kone og søn, og fritiden går med træning.

Tom Mejer Antonsen er ansat som ny underviser på automationsteknologuddannelsen. Han er uddannet svagstrømsingeniør og er merkonom i innovation. Tom er 47 år og har de seneste otte år været ansat hos Grundfos BioBooster i Langå som softwareingeniør. Inden det har han arbejdet som softwareudvikler og projektingeniør hos Agco (tidligere Dronningborg Industries), Sabroe Controls (nu Emerson Climate Technologies) og Cetelco. Privat bor han i Randers med sin kone og tvillinger på seks år.

På Danias campus i Hadsten er Ole Bjerggaard blevet ansat som underviser på de videregående uddannelser til VVS-installatør og energiteknolog. Han er uddannet udvidet maskinmester og har derudover specialiseret sig indenfor ammoniak som kølemiddel på Kansas State University og Professionshøjskolen Metropol. Derefter har han arbejdet som produkt manager ved blandt andet Danfoss, Grontmij og Emidan. Senest har han arbejdet og undervist i fem år på maskinmesterskolen i Århus. Privat bor han i Århus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14