23948sdkhjf

Ny direktør hos Megatrade Beslag

Susanne Dreisig Galtt er ny kvinde i spidsen for Hvidovre-virksomheden.
Megatrade Beslag har måttet sige farvel til virksomhedens mangeårige direktør Peter Galtt, der fratræder på grund af svær sygdom.

I stedet har hans kone, Susanne Dreisig Galtt, overtaget ansvaret for den daglige drift af virksomheden.

Hun er uddannet eksportingeniør og har gennem mange år arbejdet indenfor ledelse med primær erfaring indenfor salg og salgssupport, strategi og planlægning. På trods af den solide baggrund er det en ydmyg Susanne Dreisig Galtt, der overtager ledelsesansvaret.

- Jeg vil selvfølgelig fortsætte den gode udvikling, som Peter har skabt. Han har skabt en helt anden virksomhed både med søsterselskab i Kina og lager, salgskontor og showroom i Brande, fortæller hun.

- Som ny i direktørstolen er det min intention at sikre og videreføre det gode købmandsskab, som altid har kendetegnet Megatrade. Vi skal blive ved med vækste og udnytte alle de opgraderinger, som vi har foretaget på alle funktioner samt de omfattende investeringer, der er foretaget de sidste mange år. Alle disse forbedringer har været nødvendige for at kunne fastholde og udbygge vores position som foretrukken leverandør til vindmølleindustrien, som er p.t. vores vigtigste segment, uddyber Susanne Dreisig Galtt.

Peter Galtt fortsætter som ejer af A/S Megatrade Beslag samt moderselskabet PEGA Holding. Til gengæld er han udtrådt af bestyrelsen i begge selskaber, hvor han bliver afløst af Anders Heede. Aage Nyholm Thomsen fortsætter som bestyrelsesformand.

Anders Heede er til daglig CEO for EMEA i revisionsselskabet BDO, som lever af at yde rådgivning, revision og regnskab. Han har herudover en bred viden om virksomhedsdrift fra sin tid i selskaber som Rockwool, Tvillum og Ferrosan samt som konsulent for McKinsey.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078