23948sdkhjf

Gibotech får fire gange så meget plads til produktionen

Stor ordreindgang tvinger Odense-firmaet til at flytte.
Efter 30 år forlader Gibotech Odense-bydelen Højby.

Flere og flere af projekterne har skabt et behov for større lokaler til både produktion og administration. Robotfirmaet har derfor investeret i ny ejendom i Odenses industrikvarter med plads til kommende, store projekter.

- Virksomheden er jo startet her i Højby, som har været en perfekt lokation. Men vi må indrømme, at de seneste års succes har resulteret i en betydelig vækst i virksomheden, og vi er bogstaveligt talt vokset ud af vores egne lokaler, udtaler en tilfreds administrerende direktør, Henrik Anker, som ser frem til de nye muligheder, som de nye lokaler tilbyder:

- Mere plads betyder nemlig mulighed for større projekter og muligheder for i endnu højere grad at styrke vores forskellige afdelinger.

De nye lokaler rummer produktionslokaler på næsten 4.500 kvadratmeter , hvilket er cirka fire gange større end de nuværende lokaler. Samtidig er der mere plads til konstruktions-, software- og serviceafdelingen samt projektteams. Der er også gode muligheder for yderligere udvidelser, hvis væksten fortsætter.

Sundhedssektoren fylder mere og mere
Gibotech har i de seneste år haft en stigende ordretilgang inden for automations-løsninger til industrien, men det er især de nye automationsprojekter til sundhedssektoren, som har skabt et behov for mere plads.

- I løbet af 2017-2018 skal vi levere to automatiske sterilcentraler til henholdsvis Rigshospitalet og Herlev Hospital, og det er klart, at så store projekter stiller nogle store krav til organisation og produktionen. Ligeledes ser vi positivt på virksomhedens fremtid, og investeringen i de nye lokaler er endnu et skridt i vores videre udvikling, fortæller Henrik Anker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.549