23948sdkhjf

World Wide Workers lander norsk rammeordre

Den danske virksomhed er kommet godt i gang efter åbningen af et norsk datterselskab.
World Wide Workers’ norske datterselskab har efter kort tid taget et vigtigt skridt i bestræbelserne på at sikre en øget aktivitet i Norge.

World Wide Workers Norway har fået en toårig rammeaftale på både service og vedligehold af fjernvarmeværker og centraler i Oslo Kommune. Efter at have gennemgået prækvalificering og budrunde stod virksomheden i starten af juni tilbage som en af to leverandører, der blev tilbudt en rammeaftale – ud af 87 startende virksomheder.

- Vi er meget glade for, at det allerede er lykkedes os at få en rammeaftale indenfor fjernvarme i hus. Det var noget, vi gik målrettet efter, og det er en af de helt store spillere på markedet – faktisk den primære leverandør af fjernvarme i hele Oslo. Det er en aftale, vi forventer os meget af denne sommer og i de kommende to år, fortæller en tilfreds norsk direktør, Kim Borg Larsen.

Fjernvarme er ”hot”
World Wide Workers Norway er allerede i gang med fjernvarmeopgaverne – den første opgave i Norge blev påbegyndt allerede i midten af maj. Her bliver der svejset og monteret fjernvarmerør på en opgave, som forventes at køre til midt i oktober.

Kim Borg Larsen understreger at, fjernvarme er en bevidst satsning fra det nyåbnede datterselskab, der ser mange muligheder indenfor dette felt. Det er også indenfor fjernvarme, at der oplevet den største efterspørgsel på medarbejdere med kompetencer indenfor svejsning. Det er kompetencer og erfaring, som World Wide Workers kan byde ind med fra mange lignende opgaver på dansk grund.

- Det er dejligt at komme i gang med vores første projekt, og se hvordan der bliver gået til den. Som ny direktør kan man godt være lidt spændt, men medarbejderne har til fulde levet op til min forventning om, at vi kunne levere en indsats på et højt håndværksmæssigt niveau. Vores force er, at vores medarbejdere har prøvet mange forskellige typer opgaver, og derfor hurtigt kan omstille sig til et nyt projekt. Det har også betydet, at vores kunder har været tilfredse med vores indsats – så egentlig skal vi bare fortsætte med at klø på, afslutter en glad direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094