23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics rykker til Norge

Et stort potentiale i især olie- og offshoreindustrien trækker.
Det er mindre end en måned siden, at virksomheden kunne offentliggøre et nyt datterselskab i Tyrkiet, mens man tidligere på året har åbnet datterselskaber i Tyskland og Australien, samt salgspartnerskaber i bl.a. Mexico og Qatar, og nu er tiden altså kommet til Norge.

Blue Ocean Robotics Norway AS er navnet på det seneste skud på stammen hos robotkometen, Blue Ocean Robotics.

Blue Ocean Robotics Norway får kontor 50 km fra Oslo, i byen Kongsberg, tæt på Telemark. Byen har længe haft gavn af de ingeniører og den know-how, der blev bygget op til mineindustrien. Som årene er gået, er mineindustrien i byen stoppet, men kompetencerne er fulgt med generationerne, og byen er i dag verdenskendt for sin teknologiske og entreprenørielle styrker. Det giver gode muligheder for Blue Ocean Robotics.

- Vi er meget glade for vores tilstedeværelse i Norge. Det er et land med en masse muligheder og stor interesse for innovative teknologiske løsninger. Vi står over for et stort potentiale inden for især olie- og offshore industrien, lige som der også er stort potentiale i sundheds- og uddannelsessektorerne. Disse industrier har stor betydning for den norske økonomi og samfund. Vi ser også et potentiale på nye og spændende områder som eksempelvis fiskeri og skovbrug, og vi ser virkelig frem til at skabe nye løsninger til disse industrier, siger Claus Risager, Co-CEO and Partner, Blue Ocean Robotics.

John Mulholland med ombord
John Mulholland bliver ny Co-Founder & CEO i det norske datterselskab, og han glæder sig over at være en del af Blue Ocean Robotics.

- Det er en ære at bære Blue Ocean Robotics’ flag i Norge. Den stamtavle som virksomheden har bag sit brand er enestående i forhold til dens korte levetid, og det vidner om dedikation og beslutsomhed fra alle de ansatte i gruppen. Man ser tydeligt ambitionerne i virksomheden fra UV-Disinfection Robot og WallMo den samarbejdende konstruktionsrobot, til de inspirerende og banebrydende cases inden for uddannelse med Zeno og Beam Telepresence Systems, siger John Mulholland.

Claus Risager er også overordentligt tilfreds med at have fået John Mulholland med ombord.

- Vi er meget heldige med at have John Mulholland på vores hold som Co-Founder og CEO i Norge. John har en lang erfaring inden for “next-generation” teknologiudvikling. Allerede fra første dag, kunne vi mærke Johns delte passion og interesse for robotteknologi, og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte væksten og udviklingen i Blue Ocean Robotics Group, afslutter Claus Risager.

Det nye datterselskab starter op på en stor international anerkendelse, da det amerikanske tech-magasin, CIOReview for nyligt udråbte Blue Ocean Robotics som værende en af de 20 mest lovende udbydere af robotløsninger i 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078