23948sdkhjf

Fusionsselskab godt fra land

Der går et stykke tid, før sammenlægningen af Elogic og Triax slår helt igennem.
Elogic og Triax Systems har siden den 1. maj være fusioneret som det nye selskab Elogic Systems. Nu er de sidste regnskaber fra de tidligere adskilte selskaber kommet, og de viser et broget billede.

Elogic tog i de første syv måneder af regnskabsåret 2015/2016 tog gevaldigt hop fremad – til ledelsen tilfredshed. Resultatet af primær drift voksede med over 3 mio. kr. til 3,9 mio. kr., og årets resultat var tæt på tredoblet.

Omvendt gik det for Triax. For hele regnskabsåret 2015/2016 var bruttoresultat stort set uændret, mens resultatet gik 1 mio. kr. tilbage.

- Vi ville gerne have lavet det bedre på kapseldelen (Triax, red.), siger administrerende direktør Lars Christensen, som omvendt er fint tilfreds med udviklingen i Elogic.

Satser på begge områder
Fremover er der ifølge Lars Christensen en klar plan for, at begge de gamle markedsområder skal vokse. Hvordan udviklingen præcis bliver, vil han dog ikke spå om, da det med hans ord er ”svært at forudsige markedet de kommende år”.

Resultaterne af fusionen vil heller ikke blive skabt med et trylleslag.

- Fusionen skal lige på plads, og de to selskaber flytte fysisk sammen. Så der går tid, inden man ser resultatet af synergierne, siger Lars Christensen.

Triax og Elogic flytter sammen den 1. september 2016. De 25 Elogic-ansatte flytter fra Løsning til Triax Systems' nuværende domicil i Hornsyld, hvor der bliver cirka 80 medarbejdere.

Med den udvidede produktportefølj, produktionsoptimeringer og øgede salgsaktiviteter forventer Elogic Systems i 2016/2017 et positivt resultat, som er på niveau med dette års plus.

Elogic Systems’ regnskabsperiode bliver fremover fra den 1. maj til ultimo april.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078