23948sdkhjf

Kirkholm satser inden for procesområdet

Kirkholm oplever stigende efterspørgsel på løsninger inden for procesindustrien. Derfor styrker virksomheden sin position på området og opruster sit salgsteam.
Kirkholm løser allerede opgaver i procesindustrien, hvor kunderne oplever succes. For at leve op til efterspørgslen og blive en endnu stærkere sparringspartner på området har Skanderborg-virksomheden hentet Jan Østergaard Knudsen til holdet.

Den nye profil i Kirkholm har mere end 25 års erfaring inden for proces- og fødevareindustrien fra adskillige projekter i både ind- og udland.

Jan Østergaard Knudsen har en baggrund som elektroingeniør med speciale i styrings- og reguleringsteknik og har særligt erfaring fra proces- og fødevareindustrien, den farmaceutiske og den kemisk-/tekniske industri. Her har han haft fokus på komplette automationsprojekter og systemleverancer. Igennem sin karriere har Jan Østergaard Knudsen opbygget en stor viden om veje- og doseringsteknologi, instrumentering, procesanalyse, batch- og kontinuerte processer, automationssystemer og robotteknologi.

Ud over at have været selvstændig konsulent gennem otte år har Jan Østergaard Knudsen tidligere været ansat i virksomheder som Fritz Schur/Hans Buch, Marel/Scanvaegt og Siemens.

Nye muligheder for Kirkholm
Ifølge direktør Nicolai Tolstrup er det et naturligt skridt for Kirkholm at satse mere på procesområdet, som i høj grad hænger sammen med virksomhedens kernekompetencer inden for mekanik.

– Det giver Kirkholm nye muligheder, og Jans mange kompetencer grænser perfekt op til det, vi allerede gør og har succes med. Jan har en stærk profil og en god forståelse for styringsdelen af produktionsanlæg. Det gør, at vi kan nå ud over det mekaniske område og blive mere præcise i vores beskrivelser, når vi rådgiver vores kunder. Vi vil fremover have mere fokus på proces- og automationsområdet, og vi vil desuden blive væsentligt stærkere på interfacet til styring og reguleringsområdet. Det betyder, at vi også vil være endnu skarpere, når vi er ansvarlige for en komplet leverance, der indeholder både mekanisk design, produktion og styring, siger Kirkholm-direktøren.

Jan Østergaard Knudsen, der har taget hul på arbejdet i Kirkholm, er også sikker på, at han kan være med til at skabe positive resultater for Kirkholms kunder i samspillet mellem mekanik og proces.

– Kirkholm er en spændende virksomhed – og jeg har gennem mit netværk et godt og indgående kendskab til mange af Kirkholms kunder. Med udvidelsen af Kirkholms aktiviteter oplever jeg allerede positiv respons fra kunderne. Vi har et interessant koncept at byde ind med, der giver umiddelbar værdi og en bedre produktion for de fleste. Jeg er spændt på at se, hvad vi kan udvikle det til, slutter Jan Østergaard Knudsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079