23948sdkhjf

Nyt om navne: Ung robotudvikler opruster

CorePath Robotics sparker gang i salget og udviklingen med fire nye medarbejdere.
CorePath Robotics, der holder til i Odense Robotics StartUp Hub, har ansat fire nye

Sabina Kethelz er et af de nye ansigter. Hun har tidligere været forretningsudvikler ved succesrige Blue Ocean Robotics samt salgskoordinator ved Vestas. Nu skal hun arbejde med at få etableret salget hos CorePath Robotics gennem opbygning af forhandlernetværk.

- Vi er utrolig glade for at have Sabina med på holdet. Hun har et imponerende CV, og jeg er sikker på, at hun kan være med til at udvikle virksomheden i den rigtige retning. Vi får blandt andet stor gavn af hendes brede netværk og kendskab til området, udtaler administrerende direktør i CorePath Robotics, Jimmy Alison Jørgensen, begejstret.

Spådom: Flere folk i fremtiden
Ud over Sabina Kethelz er der ansat to studentermedhjælpere, der skal videreudvikle brugerfladen på CorePath Robotics’ software, samt en deltidsmedarbejder med ekspertise i databaseprogrammering. De to studentermedhjælpere læser på robotingeniøruddannelsen på SDU og får en god forsmag på Odenses robotmiljø. Nyansættelserne er blandt andet muliggjort gennem støtte fra innovationspuljen AutomationsBoost, som yder 50 procent medfinansiering af udviklingstimer.

Om der kommer flere ansættelser, tør Jimmy Alison Jørgensen godt at spå om:

- Vi vil fortsætte med at udvide løbende. Om to år vil vi være travlt beskæftiget med kontinuerlig udvikling samt eksport af vores teknologi til store dele af verden. Det kommer til at kræve mange dygtige medarbejdere at løfte den opgave.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062