23948sdkhjf

Brüel Systems vil fordoble omsætningen i 2016

Den høje aktivitet betyder flere medarbejdere.
Hjørring-virksomheden Brüel Systems har en spækket ordrebog. Og ordrebeholdningen strækker sig frem til august 2017.

- I runde tal forventer vi at fordoble omsætning, og vi har en forventning om, at indtjeningen vokser tilsvarende, siger administrerende direktør Kurt Bech Christensen, Brüel Systems.

For at optimere forretningen går vaskeanlægsproducenten for alvor i gang med at standardisere sine komponenter.

Går efter massefremstilling
Til at lede den omfattende standardisering er virksomheden i gang med at ansætte en medarbejder, der skal lede processen, som kan tage to-tre år. Samtidig skal en konsulentvirksomhed være med til at sparke processen i gang.

- Tanken er, at nogle af vores komponenter kan ”massefremstilles”. Bare at gå fra et emne til fem emner giver en væsentlig forbedret costpris. Standardisering og modulering gør også, at vi kan fremstille nogle af varerne mere effektivt, og derigennem også lægge emner på lager. Samtidig får vi også muligheden for at levere anlæg hurtigere til kunderne, siger direktøren.

Tiltagene skal også medvirke til, at indtjeningen, når processen viser sine første resultater, stiger i 2017.

Behov for flere ansatte
Et af fokusområderne, da Brüel Systems genopstod efter Brüel International-konkursen i marts 2015, var, at virksomheden fortsat skulle være en projektvirksomhed, men bygget på et anderledes koncept. Derfor benytter vaskeanlæg-specialisten sig af en række underleverandører til svejste og maskinbearbejdede emner.

Underleverandørsamarbejdet betyder dog ikke, at en forestående omsætningsfordobling ikke skaber behov for nye ansatte. Hvor mange har direktøren svært ved at anslå, fordi virksomheden samtidig også skal betjene de andre kunder og derigennem flere ordrer.

- Vi kommer til at vokse både på det administrative og i produktionen. Det bliver en kombination af flere ansatte og flere vikarer, siger Kurt Bech Christensen.

I øjeblikket arbejder knap 60 ansatte i virksomheden. Heraf er otte vikarer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079