23948sdkhjf

Underleverandør vælter sig i ordrer

ECM Industries er vokset med 32 medarbejdere på halvandet år, og ti nye stillinger er netop slået op.
ECM Industries har vokseværk. En stor ordreindgang betyder, at medarbejderstaben i dag er på 92 ansatte. Det er en stigning på 32 mand på halvandet år.

- Der er ekstremt gang i industrien. Det vælter ind med ordrer og har gjort det de sidste to-tre år, fortæller Søren Jaedicke Christiansen, produktionsdirektør og medindehaver, ECM Industries.

I øjeblikket søger underleverandøren ti nye ansatte - otte klejnsmede og to kantbukker-operatører.

- Det er meget svært at få stillingerne besat. Vi søgte ti mand for et par måneder siden, og det lykkedes. Men det har ikke været så nemt at få de næste ti, hvor vi hovedsagelig søger til natholdet, siger produktionsdirektøren om stillingerne, der blev slået op for en uges tid siden.

Eksporten trækker
Den øgede aktivitet kommer både fra ind- og udland. Kunderne findes i mange forskellige brancher. Det er lige fra vindmøller, landbruget, bryggerier og mejerier.

Men specielt eksporten er stigende, og udgør i øjeblikket 35-40 procent af omsætningen.

- Asien og USA er gode markeder. Prisen og kvaliteten gør udslaget, og det er en kundeskare, der vokser støt, og mængderne bliver også større og større, siger Søren Jaedicke Christiansen.

Søren Jaedicke Christiansen udgør underleverandørens direktion sammen med moderen Karin Jaedicke Christiansen og broderen Esben Jaedicke Christiansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078