23948sdkhjf

Nyt agentur til DT-Interlink

Frederikshavn-virksomheden får skandinavisk agentur på en nyudviklet skibsmotor.
Det er General Electric Marine, der står bag den nyudviklede motor, der opfylder kravene om mindre udledning af udstødningsgasser, som stilles i regelsættene EPA Tier 4 og IMO III fra henholdsvis Environmental Protection Agency og Den Internationale Maritime Organisation.

General Electric har med aftalen udpeget DT-Interlink til skandinavisk distributør og eneforhandler med ret til nysalg, salg af reservedele samt service i Danmark, Sverige og på Færøerne.

- Vi glæder os meget til at kunne give såvel nye som eksisterende kunder en endnu bedre service, eftersom vi ikke tidligere har været repræsenteret i disse lande, siger Rob van Solingen, der er direktør for det europæiske marked i General Electric Marine.

General Electric Marine er én af verdens største producenter af højtydende medium-speed dieselmotorer. Det specielle ved den nyudviklede motortype er, at den miljøvenlige teknologi i form af et såkaldt Selective Catalytic Reduction-system er integreret i selve motoren, så der ikke er behov for et efterbehandlingssystem med henblik på at reducere emissionerne.

Ombygning eller nybygning
GE Marines motorlinje findes i to varianter, L250 og V250-serierne, som begge appellerer bredt til operatørerne på det maritime marked, hvad enten det gælder ombygning af eksisterende fartøjer eller nybyggerier.

- Blandt vores hovedmålgrupper er fiskefartøjer, færger, sandpumpere, coastere, tankskibe og slæbebåde samt som generatorsæt til diesel-elektrisk fremdrift. Disse fartøjers krav til motoreffekt matcher perfekt med vore medium-speed motorer, der har et effektområde på mellem 1.500 og 4.700 kW ved 900-1000 rpm, forklarer Rob van Solingen.

En anden målgruppe for GE’s dieselmotorer er offshore olie- og gas-industrien. Motorerne er udviklet til såvel direkte fremdrivning eller som generatorsæt til kombineret diesel-elektrisk fremdrift.

DT-Interlink, som har hovedsæde i Frederikshavn Havn, er en del af den danske Vestergaard Group, som med fem søsterselskaber dækker et bredt spektrum af maritime serviceydelser i både ind- og udland. DT-Interlink har mange års erfaring i at forsyne den maritime industri og offshore-industrien med dieselmotorer, reservedele, gear- og fremdrivningssystemer, systemer til behandling af ballastvand, spildevand og friskvandsforsyninger.

- Vi er otte medarbejdere, der alle kommer fra den maritime industri, og vi glæder os til at indtage det skandinaviske marked med de nye motorer fra GE Marine, siger Kim Rasmussen, der er administrerende direktør i DT-Interlink.

Ifølge Rob van Solingen er DT-Interlink udvalgt som autoriseret skandinavisk distributør på baggrund af især to væsentlige faktorer: ”De er de bedst egnede, med den bedste beliggenhed, og så er DT-Interlink det mest serviceorienterede selskab i dette område”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078