23948sdkhjf

Modig praktikant nominerer Vestas

Vestas er nomineret som bedste praktiksted.
Isabella Kjær Jensen, der til dagligt studerer til handelsøkonompå Erhvervsakademi Dania i Hobro, har de sidste 10 måneder været i praktik i indkøbsafdelingen for ”Weldments” kategorien i Global Procurement i Vestas. Og der er ingen tvivl om, det har været en stor oplevelse for den unge handelsøkonom. Derfor har hun nu nomineret Vestas til Årets Dania-praktik.

- Det er virkelig spændende at prøve kræfter i en international virksomhed, hvor der hele tiden sker noget nyt. Det har givet mig mulighed for at udvikle mig både personligt og fagligt, siger Isabella Kjær Jensen om sit praktikophold.

- For os er det vigtigt, at man som praktikant tager initiativ og udviser engagement. At udvikle vores medarbejdere kontinuerligt er essentielt for at agere i et meget dynamisk marked, som Vestas befinder sig i – dette sker gennem faglig og personlig læring hver eneste dag, siger Category Director Peter Raaby Poulsen og fortsætter:

- Man bliver nødt til at tage nogle chancer og udfordre sig selv i dagligdagen. For at udvikle sig fagligt og personligt bliver man nødt til at tage nogle chancer og udfordre sig selv i dagligdagen. For os handler det om, at man har modet til at turde gøre nogle ting – og det har Isabella helt bestemt vist, at hun har. Vi kan jo se en kæmpe udvikling i Isabella, da hun har prøvet kræfter med det ”ukendte” gennem mange forskellige opgaver, som kan virke grænseoverskridende i starten. Men ofte kommer man stærkere ud på den anden side.

De mange udfordrende opgaver spænder bredt lige fra forhandling af priser, daglig leverandørkontakt globalt samt udarbejde strategisk materiale til ledelsesgruppen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.361