Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Stena tjener godt på dansk skrot

Den svenske skrotkoncern Stena AB er de seneste år blevet en af de største på det danske skrotmarked. Der er penge i at omsætte danske virksomheders jern og metal.

Ambitionerne er store hos svenske Stena, men de har også noget at have dem i. Koncernen har oplevet en eksplosiv vækst i Danmark, og nu er målet at blive den ledende aktør på det danske marked.

Sidste år omsatte koncernen jern og metal for 19 milliarder kroner, og omsætningen er ottedoblet i Danmark, fremgår det af gårdagens udgave af Industriens Dagblad, i dag. Det er blandt andet prisudviklingen på metal, der har skabt vækst hos Stena.

- Prisudviklingen på metaller har helt sikkert været gunstig for branchen de senere år. Men man må også være opmærksom på, at markedet for metal er meget prisfølsomt. Priserne toppede i november måned sidste år, men siden har vi oplevet et prisfald på 70 procent indenfor cirka seks måneder, forklarer Stena Metals danske direktør, Anders Skibdal, til dagbladet.

For at sikre en fortsat vækst også i fremtiden vil Stenakoncernen i højere grad satse på helhedsløsninger, så virksomheden tager vare på hele processen, når kunderne skal af med deres skrot. Stena AB er sikker på, at det er vejen frem, hvis de skal nå målet om at komme helt til tops og erobre førstepladsen på det danske marked.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 15.057 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

FCP Flat-head SUMOCHAM borspidser med 0,1 DIAMETER I SPRING!!!

29. august 2014 00:00
KJV A/S

ISCAR var de første til at lancere bor med 90-graders vinkel til flade huller med 0,5mm spring. Nu tilføjer ISCAR borespidser med 0,1 mm spring fra Ø8 til Ø25,9mm.

AVN Teknik – sørger for gratis transport til Automatik Messen!

29. august 2014 00:00
AVN Teknik A/S

Hop ombord i Au­toma­tikbus­sen, onsdag d. 10. september - og bliv transporteret direkte til Brøndby Hallen. Du skal bl.a. høre et spændende foredrag omk ...

Flex Force A/S - din be­mandings­partner - fylder 2 ÅR

29. august 2014 00:00
Flex Force A/S

Flex Force A/S fylder 2 år - vi er en del af JuhlerGroup med 35 års erfaring inden for rekruttering og vi­karbranc­hen.Flex Force har et godt tilbud til ...