Metal DK Metal NO Metal SE Jern & Maskinindustrien Elektronik DK Fødevarer DK Byggeri DK Energi DK Transport DK
 

Send til en kollega

Stena tjener godt på dansk skrot

Den svenske skrotkoncern Stena AB er de seneste år blevet en af de største på det danske skrotmarked. Der er penge i at omsætte danske virksomheders jern og metal.

Ambitionerne er store hos svenske Stena, men de har også noget at have dem i. Koncernen har oplevet en eksplosiv vækst i Danmark, og nu er målet at blive den ledende aktør på det danske marked.

Sidste år omsatte koncernen jern og metal for 19 milliarder kroner, og omsætningen er ottedoblet i Danmark, fremgår det af gårdagens udgave af Industriens Dagblad, i dag. Det er blandt andet prisudviklingen på metal, der har skabt vækst hos Stena.

- Prisudviklingen på metaller har helt sikkert været gunstig for branchen de senere år. Men man må også være opmærksom på, at markedet for metal er meget prisfølsomt. Priserne toppede i november måned sidste år, men siden har vi oplevet et prisfald på 70 procent indenfor cirka seks måneder, forklarer Stena Metals danske direktør, Anders Skibdal, til dagbladet.

For at sikre en fortsat vækst også i fremtiden vil Stenakoncernen i højere grad satse på helhedsløsninger, så virksomheden tager vare på hele processen, når kunderne skal af med deres skrot. Stena AB er sikker på, at det er vejen frem, hvis de skal nå målet om at komme helt til tops og erobre førstepladsen på det danske marked.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 15.671 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Valsning af rustfrie kegler og svøb - H. Nielssons Maskinfabrik A/S er specialister i valsning.

25. november 2015 11:11
H. Nielssons Maskinfabrik A/S

Specialister i valsning af rustfrie kegler udføres af kompetent un­derle­veran­dør, H. Nielssons Maskinfabrik A/S er certificeret efter EN 1090.

Design af rørbro til drivhusprojekt i den australske ørken

25. november 2015 10:50
R&D A/S

R&Ds solide kompetencer inden for struktur-design og konstruktion har gennem de seneste måneder været en væsentlig forudsætning for design af rørbro f ...

Dansk Pro­cesven­tila­tion har færdiggjort central ren­gørings­løsning/s­tøvsu­ger til EX-område

25. november 2015 10:54
Dansk Procesventilation ApS

Den eksisterende støvsuger stod til udskiftning hos Ardex, og de ville derfor have en ny central ren­gørings­løsning, som kunne dække ren­gørings­beho­vet ...

25. november 2015
24. november 2015