23948sdkhjf

Svensk ordre til Vestas

Vindmølleproducenten skal levere 76 MW til et projekt i det nordlige Sverige.
De 22 stk. V126-3.45 MW-vindmøller skal leveres til Fortum Generation AB, som skal installere dem i Solberg-vindmølleparken i Västernorrland. Det oplyser Vestas i en pressemeddelelse.

Udover selve vindmøllerne indeholder ordren blandt andet en femårig serviceaftale.

- Dette bliver vores anden vindmøllepark i Sverige, og vi ser frem til et godt samarbejde med Vestas på dette vigtige og spændende projekt. Solbjerg-projektet, som laves i samarbejde med førende partnere i sektoren, understøtter vores ambitioner om vækst inden for vind og sol gennem udvikling af nye projekter og udvalgte opkøb, siger Kari Kautinen, senior vice president, M&A og Solar & Wind.

- Vi er glade for at annoncere vores første projekt sammen med Fortum, som vi vil arbejde på bliver begyndelsen på et stort samarbejde med både Fortum og Skellefteå Kraft i de kommende år. Med mere end 1 GW ordrer på vores 3 MW-platform i Sverige beviser dette projekt endnu engang platformens konkurrencedygtighed og alsidighed i markeder med både lave strømpriser og grønne certificerede priser, siger Klaus Steen Mortensen, president for Vestas Northern Europe.

Vindmøller skal efter planen leveres i tredje kvartal 2017, og vindmølleparken tages i brug i begyndelsen af fjerde kvartal.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.521