23948sdkhjf

Rekordordre til Siemens

Den dansk-baserede vindmølleproducent skal levere 714 MW til et britisk projekt.
Det er den britiske havmøllepark East Anglia One, der kommer til at bestå af 102 stk. SWT-7.0-154 direct drive-vindmøller. Det oplyser Siemens i en pressemeddelelse

East Anglia One skal bygges af ScottishPower Renewables cirka 45 km ud for den engelske østkyst. Når den efter planen er klar til drift i 2020, vil den kunne levere strøm til 500.000 britiske husstande.

- Siemens er begejstrede for at arbejde sammen med ScottishPower Renewables om East Anglia One offshore-vindmøllepark. Dette er den største ordre nogensinde på vores direct drive 7 MW-vindmølle, siger Michael Hannibal, CEO Offshore hos Siemens Wind Power and Renewable Division.

Nacellerne til projektet skal efter planen samles i Cuxhaven, hvor Siemens er i gang med at bygge en ny fabrik. Vingerne skal produceres i Hull, og præ-montagen kommer til at foregå på havnen i Great Yarmouth.

Der er tale om den anden offshore-ordre, som Siemens har hentet fra ScottishPower Renewables. Tidligere er man blevet valgt som leverandør på den 389 MW store West of Duddon Sands-vindmøllepark i det Irske Hav.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297