23948sdkhjf

Opkøb giver røde tal hos Asme

Overtagelsen af Klinkby Maskinfabrik kan mærkes på 2015-regnskabet.
Asme - A. Schmidt’s Marine-El kom ud af 2015 med et underskud efter skat på 1,1 mio. kr. mod et overskud i 2014 på 7,7 mio. kr. Tilbagegangen kom på trods af en stigning i omsætningen på 9,8 mio. kr. til 51,6 mio. kr. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Ifølge teknisk direktør og medejer Søren Hartvigsen skyldes de røde tal overtagelsen af Klinkby Maskinfabrik, som er blevet etableret i datterselskabet Asme Hydra. Det har alene kostet 3 mio. kr. på bundlinjen.

Selv fraregnet underskuddet hos Klinkby er Søren Hartvigsen dog ikke tilfreds med bundlinjen i 2015, som har været præget af travlhed hos den vestjyske virksomhed. Han er dog optimistisk, når det gælder 2016.

- Der har været positive tal på bundlinjen både i Klinkby og her i Bur fra dag ét af 2016. Og produktionen kører i et lavere gear, hvor vi kan følge med. Hvordan 2016 kommer til at se ud som helhed er for tidligt at sige, det afhænger i høj grad af nogle produkter, som vi har i pipeline, siger han til Dagbladet Holstebro Struer.

Originalartikel: http://dagbladet-holstebro-struer.dk/lem...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062