23948sdkhjf

13,6 tons rør fra Munkebo til Indien

Stor indisk ordre betød ændringer hos fynsk smedevirksomhed.
I slutningen af 2015 landede World Wide Workers en særlig opgave. Hele 13,6 tons syrefaste rør skal smedevirksomheden i Munkebo lave for en dansk kunde til et projekt i Indien.

Opgaven omfatter også inklusiv trykprøvning, NDT, Lloyd’s Register inspektion og fuld dokumentation i henhold til ISO 3834-2. Opgaven udføres for en dansk kunde til et projekt i Indien

Produktionen af de rustfri rør er forløbet planmæssigt og ventes afsluttet i starten af maj. Herefter afskibes rørene til Indien, hvor World Wide Workers skal forestå installationen. Den månedlange installation ventes påbegyndt i august, og allerede i marts var Munkebo-firmaets folk på besøg i Indien sammen med den danske kunde for at inspicere forholdene.

- Det har først og fremmest været spændende at se flowet i produktionen. Og det har været en spændende rejse at se det hele gå fra ordre til pakket container – det var en stor fornøjelse at lukke dørene på den første del af leverancen. Det har været positivt at se, hvordan vores kvalitetsledelsessystem stille og roligt har kunnet understøtte opbygningen af produktionen og sikre korrekte procedurer, arbejdsgange, dokument-flow og varer - det har betydet, at vi er sluppet for at skulle lave noget to gange, og det er jo altid rart!, fortæller Frode Iversen.

Omlægning af produktionsfaciliteter
Den store røropgave betød samtidig en mindre ombygning og nyindretning af de eksisterende faciliteter med nye svejsekabiner og fuldstændig omlægning til rustfri produktion og en fast stab på 10-12 mand, som står for præfabrikation og test af de rustfri rør.

Målet for fremtiden er klart for World Wide Workers’ direktør – flere af denne typer opgaver:

- Vi oplever, at dette er en opgave, som både vores medarbejdere og vores system kan løfte. Det har været spændende og lærerigt at se hele vores kvalitetsledelsessystem i fuld udfoldelse, og vi har fået en masse erfaring, som vi glæder os til at bruge i kommende opgaver. Vores værksted, og ikke mindst vores medarbejdere har vist, at det her er noget vi kan, og noget vi skal satse på i fremtiden, fortæller Simon Øland, og fortsætter:

- Vi har nu vist, at vi har kapacitet til denne type EPCI-projekter, og det er selvfølgelig noget, vi meget gerne vil lave mere af fremadrettet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063