23948sdkhjf

Lokale etablerer ny maskinfabrik i Thy

Nyetableret fabrik vil tage over efter Coloplasts lukkede maskinbygningsafdeling i Thisted.
MME Nordic hedder det nye virksomhed i Thisted, der vil bygge maskiner til medicoindustrien.

Baggrunden er lukningen af Coloplasts maskinbygningsafdeling i Thisted samt udsigten til færre jobs i området kræver handling. De store kompetencer, som Coloplast og andre virksomheder har opbygget i området, vil folkene bag MME fastholde og bygge udvikle på.

- Det kan vi selv ved fælles hjælp. Her i Thy ved vi, at når stormen kommer, skal der bygges vindmøller – ikke læsejl. Det er det vi gør, siger administrerende direktør Leif Amby.

Tæt samarbejde med lokale inderleverandører
Nu drejer det sig om indholdet - der skal liv i lokalerne. Derfor har MME Nordics lokale underleverandører sammen med Coloplasts medarbejdere netop været inviteret indenfor til et kig i de nyrenoverede lokaler på Vilhelmsborgvej 15.

Virksomhedens grundlag bygger på et stærkt samarbejde med de lokale underleverandørvirksomheder, og de fremtidige arbejdspladser bliver således ikke kun hos MME Nordic, men også hos en række el- og maskinvirksomheder i området.

- Tidspunktet er gunstigt, for behovet for automatisering er stigende i disse år. Vi satser på et godt samarbejde med Coloplast, samtidig med at der er fokus på at hente opgaver fra andre kunder i Europa er meldingen fra MME Nordic.

MME Nordic kan ikke sætte dato på ansættelsen af den første medarbejder, men forventer, at det kommer til at ske snart.

Virksomheden søger også lige nu en kommerciel direktør, der skal i gang med at hente opgaver til virksomheden.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078