23948sdkhjf

Det sker: Fokus på nye plastmaterialer og design med plast

Den 27. april inviterer Plastindustriens Råvaresektion, Plastindustriens Designklub og IDA Polymer til års udgave af Plastråvaredagen på Designskolen Kolding.
Næsten to hundrede mennesker deltog da Plastråvaredagen første gang blev afholdt i efteråret på Københavns Erhvervsakademi på Nørrebro, og nu rykker Plastråvaredagen til Jylland, hvor Designskolen Kolding er vært.

Plastråvaredagen er blandet andet målrettet designere, ingeniører, arkitekter, studerende og plastproducenter. Og der vil være rig mulighed for at opleve branchens eksperter demonstrere de nyeste plasttyper.

Deltagerne vil kunne mærke og opleve materialernes egenskaber, stille spørgsmål og få direkte adgang til at netværke med specialisterne idet en del af arrangementet afvikles som en uformel markedsdag/mini-messe. Her vil der blive uddelt materialeprøver, datablade, prøveemner og meget mere. Derudover er der dagen igennem oplæg fra både designere og råvareleverandører om, hvordan du arbejder med plast i praksis og præsentation af konkrete designcases, hvor du kan høre om både succeser og fodfejl i designprocessen.

- Vi er glade for at kunne præsentere et meget alsidigt program til Plastråvaredagen på Designskolen Kol-ding, hvor der både er fokus design og på nye bæredygtige materialer. Et godt eksempel er oplægget om plastmaterialet Resysta, der primært består af ris og salt samt en lille smule olie. På designfronten bliver det spændende at høre Rene Hougaard fortælle om processen forud for lanceringen af Nuances Osterondel, der fik stor opmærksomhed i sidste års julehandel, fortæller Lars Friis Farsøe, der er tovholder for Plastråvaredagen 2016 og sekretær for Plastindustriens Råvaresektion.

Arrangementet i år foregår den 27. april i tidsrummet 10.00-16.00, og det er gratis at deltage.

Kontaktoplysninger: Lars Friis Farsøe, sekretær for Plastindustriens Råvaresektion på telefon: 4233 2811 eller mail: lff@plast.dk

Læs mere og find programmet på Plasindustriens hjemmeside.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079