23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 1

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Airteam A/S
Anders Thoustrup er indtrådt som bestyrelsesformand hos Airteam A/S. Samtidig er Olof Mikael Sjölund og Robin Molvin indtrådt i bestyrelsen i stedet for Peter Bentzen, Flemming Møller og Poul Pihlmann (kilde: CVR).

Airteam A/S er leverandør af teknisk ventilation.

Alfa Laval Copenhagen A/S
Per Hansen er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Alfa Laval Copenhagen A/S i stedet for Niels Casper Andersen (kilde: CVR).

Alfa Laval Copenhagen A/S er Alfa Laval-koncernens globale hovedsæde for udvikling og produktion af dekantercentrifuger og ferskvandgeneratorer.

Alusteel ApS
Morten Scheel er indtrådt som bestyrelsesformand hos Alusteel ApS. Samtidig er Mads Milling Eriksen, Tina Kirkegaard Eriksen og Per Lindegaard indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Alusteel ApS er leverandør af komponenter i aluminium og stål.

Bosal Danmark ApS
Louis Antoine Maria Vernaus er indtrådt i bestyrelsen hos Bosal Danmark ApS i stedet for Johannes Petrus Franqoise van Boesschoten (kilde: CVR).

Bosal Danmark ApS er leverandør af udstødningsaggregater og anhængertræk til biler.

Bosal-Sekura Industries A/S
Louis Antoine Maria Vernaus er indtrådt i bestyrelsen hos Bosal-Sekura Industries A/S i stedet for Johannes Petrus Franqoise van Boesschoten (kilde: CVR).

Bosal-Sekura Industries A/S i Randers designer, udvikler og producerer kabiner på OEM-basis til industri- og landbrugskøretøjer.

Brenderup A/S
Karl Hugo Bergqvist er indtrådt som bestyrelsesformand hos Brenderup A/S i stedet for Eva Kerstin Ann-Charlotte Castell (kilde: CVR).

Brenderup A/S producerer trailere.

Brønderslev Elektro A/S
Ann Karina Frølund Petersen og Lone Buje Gjøl Sanderhoff er indtrådt i bestyrelsen hos Brønderslev Elektro A/S og Aalborg Elektro A/S i stedet for Allan Højbak (kilde: CVR).

Brønderslev Elektro A/S udfører reparationer, salg og service af blandt andet gear, elektromotorer, pumper, kraner, kompressorer og autolifte.

Dampa ApS
Ole Theilvig er udnævnt til næstformand for bestyrelsen hos Dampa ApS (kilde: CVR).

Dampa ApS er leverandør af metallofter.

Dunlop Hiflex A/S
Lionel Marc Montaldot er indtrådt som administrerende direktør hos Dunlop Hiflex A/S i stedet for Leif Mikael Engström. Samtidig er Lionel Marc Montaldot indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dunlop Hiflex A/S er leverandør af ledningskomponenter til hydraulik.

Elcor Skagen A/S
Jan Arild Wathne er udtrådt som bestyrelsesformand hos Elcor Skagen A/S (kilde: CVR).

Elcor Skagen A/S er leverandør af tavlesystemer til offshore- og marinesektoren, bygge og anlæg samt landbaseret industri.

Ellegaard A/S
Carsten Bjerg er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ellegaard A/S i stedet for Ulrik Nicolai Jungersen, som bliver næstformand i stedet for Henrik Normann, der dog forbliver i bestyrelsen. Sidst men ikke mindst er Esben Møller Madsen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Ellegaard A/S er leverandør af transportløsninger til industrien.

EVZ Transmission A/S
Mogens Hehl Olsen er indtrådt i bestyrelsen hos EVZ Transmission A/S i stedet for Birgitte Schou (kilde: CVR).

EVZ Transmission A/S er leverandør af dele til drivlinjen på busser, lastbiler, tog samt entreprenørmateriel.

F.W. Rørteknik A/S
Christian Bisgaard er udnævnt til bestyrelsesformand hos F.W. Rørteknik A/S (kilde: CVR).

F.W. Rørteknik A/S er specialist i projektering og tankbygning af ståltanke og beholdere til opbevaring og lagring af forskellige medier.

Fein Elektroværktøj Danmark A/S
Caroline Wicks-Schmitz og Janek Jaspaert er indtrådt i bestyrelsen hos Fein Elektroværktøj Danmark A/S i stedet for Gerhard Klaus Pfeifer (kilde: CVR).

Fein Elektroværktøj Danmark A/S er leverandør af elværktøj til industri og håndværk.

Gerstenberg Services A/S
Jesper Goldemann Andersen er indtrådt som administrerende direktør hos Gertenberg Services A/S i stedet for Thomas Halken (kilde: CVR).

Gertenberg Services A/S udvikler maskiner til margarineproceslinjer og er ligeledes leverandør af reservedele.

Grundfos Operations A/S
Niels Herman Møller Jensen er indtrådt i direktionen hos Grundfos Operations A/S i stedet for Stephane Laurent Gilles Simonetta. Samtidig er Klavs Christensen Hornum og Stephane Laurent Gilles Simonetta indtrådt i bestyrelsen i stedet for Knud Valdemar Mørk Krægpøth og Clément Fickinger (kilde: CVR).

Grundfos er leverandør af pumper og pumpeløsninger.

Haarslev Group Holding A/S
Poul Erik Johannsen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Haarslev Group Holding A/S i stedet for Kent Nørkær Steffensen (kilde: CVR).

Haarslev Industries er en international virksomhed, der blandt andet producerer maskiner til produktion af kød- og benmel til dyrefoder.

Haas-Meincke A/S
Rolf Brandhøj Overgaard er udtrådt af direktionen og bestyrelsen hos Haas-Meincke A/S (kilde: CVR).

Haas-Meincke A/S sælger bageriudstyr.

HC Topco A/S
Mads Munkholt Ditlevsen er udnævnt til bestyrelsesformand hos HC Topco A/S i stedet for Morten Hummelmose. Samtidig er Andreas Karl Aschenbrenner indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

HC Topco A/S er en frivillig indkøbsforening og kædecenter for Beslaco- og Asco-kæderne, der leverer værktøj, beslag og personligt sikkerhedsudstyr samt tilknyttede artikler til byggeri og industri.

Heidelberg International Ltd. A/S
Simon Richard Gamble er indtrådt i bestyrelsen hos Heidelberg International Ltd. A/S i stedet for Roderich Achim Kirschenlohr (kilde: CVR).

Heidelberg International Ltd. A/S producerer og leverer produkter til den grafiske industri.

Hem Elektro ApS
Lene Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hem Elektro ApS. Samtidig er Morten Jakobsen og Martin Ravn Larsen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Hem Elektro ApS arbejder med reparation og renovering af el- og gearmotorer, pumper, nødstrømsanlæg og service i industrivirksomheder.

Hempel A/S
Ulf Lennart Holm er udtrådt af bestyrelsen hos Hempel A/S (kilde: CVR).

Hempel producerer skibsmaling.

Hitachi Power Tools Denmark A/S
Thomas Martin Kristensen er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Hitachi Power Tools Denmark A/S i stedet for Stein Cato Thilert (kilde: CVR).

Hitachi Power Tools Denmark A/S er leverandør af elektroværktøj, skov- og haveværktøj, sømpistoler samt befæstelse og håndværktøj.

Hova Køleindustri ApS
Nigel Marc Hutchinson er udtrådt af direktionen hos Hova Køleindustri ApS (kilde: CVR).

Hova Køleindustri A/S er en produktions-, montage- og servicevirksomhed indenfor kølebranchen og har ligeledes egen produktion af køle- og frysemøbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078