23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics i nyt salgspartnerskab

Den fynske robotvirksomhed har indgået samarbejde med et selskab i Qatar.
Blue Ocean Robotics har indgået et nyt partnerskab med Professional Medical Supplies & Trading est., (PMST), Qatar, om salg og distribution af innovative robotløsninger i Qatar. PMST specialiserer sig i at importere og handle med sofistikeret medicinsk og industrielt udstyr.

- Med vores fokus på at skabe nye markeder for fremspirende robotløsninger er det vigtigt for os at udvide vores operationer og netværk uden for Europas grænser. Markedet for robotter inden for sundheds- og produktionssektoren ser lovende ud, og vi ser frem til at arbejde sammen med PMST, siger Claus Risager, partner og co-CEO hos Blue Ocean Robotics.

Blue Ocean Robotics og PMST samarbejder i øjeblikket om produkter fra Blue Ocean Robotics portfolio inden for sundhedssektoren og industrisektoren, specielt RA660 Navi og UV-desinfektionsrobotten.

- Vi er spændte over at kunne udvide vores portfolio og over at kunne tilbyde nye innovative robotløsninger til vores kunder i Qatar. Blue Ocean Robotics’ løsninger passer godt ind i vores nuværende sundhedsportfolio, udtaler Sanoj Stephen, general manager hos PMST.

Partnerskabet gør det muligt for Blue Ocean Robotics at levere robotter til industrien og sundhedssektoren i Qatar gennem PMST, som vil stå i spidsen for salg, support og service til lokale kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.361