23948sdkhjf

Bladt har fået styr på resultatet

God eksekvering af projektporteføljen skaber fremgang for Bladt Industries.
Efter et udfordrende 2014 stabiliserede Bladt Industries’ finansielle resultat sig i 2015. Dette blev drevet af en god eksekvering af projektporteføljen. I årets løb udførte selskabet primært projekter inden for offshore vindmøllefundamenter og transformerstationer samt sekundært inden for de nordiske infrastrukturmarkeder.

Bladt Industries accelererede i 2015 udviklingen af organisationen og forretningssystemer inden for nøgleområder såsom projektledelse, kvalitet, sikkerhed, planlægning, contract management med videre. Den løbende udvikling af disse områder og Bladt Industries’ solide erfaring med vores hovedproduktområder sikrede, at projekterne blev leveret til tiden.

I 2015 konsoliderede Bladt Industries sin stærke position i markedet for jacket-fundamenter til offshore vindmøller. Som den første fabrikant nogensinde eksekverer Bladt Industries på hinanden følgende ordrer på serieproducerede jacket-fundamenter til offshore vindbranchen med ordren på 41 jacket-fundamenter til Wikinger offshore vindmøllepark. Fundamenterne bliver produceret på Bladt Industries’ faciliteter i Lindø Industripark og bygger på erfaringen med produktion af 41 jacket-fundamenter til en anden vindmøllepark.

- De gennemførte investeringer og styrkelsen af

Opstart i England

I september blev den engelske produktionsfacilitet Offshore Structures (Britain) Limited, som Bladt Industries ejer i fællesskab med den tyske virksomhed EEW Special Pipe Construction GmbH, officielt åbnet, og de første store offshore vindfundamenter bliver allerede produceret i den nye virksomhed.

Udover de betydelige investeringer i Storbritannien har Bladt Industries fortsat investeringerne i udviklingen af de danske produktionsfaciliteter i Aalborg og Lindø.
organisationen er vigtige skridt i den fortsatte udvikling af Bladt Industries. Sammen med kunder, leverandører og andre interessenter sigter Bladt Industries efter at være en nøglespiller i modningen af offshore vindmarkedet og herunder at være en aktiv deltager i indsatsen for at nedbringe omkostningerne til offshore vindenergi ved blandt andet at tage del i standardisering og automatisering, udtaler Jan Kjærsgaard, CEO, Bladt Industries.

Solid ordrebog giver vækst-forventning
Med forventningen om vækst inden for offshore vind og de nordiske infrastrukturmarkeder såvel som en succesfuld implementering af Bladt Industries’ strategi forventes vækst i bruttooverskuddet og indtjeningen i 2016 sammenlignet med 2015.

Forventningen er, blandt andet, baseret på en solid ordrebog med igangværende kontrakter såsom transition pieces (overgangsstykker) til monopæl-fundamenter til Veja Mate og Burbo Bank Extension offshore vindmølleparkerne, jacket-fundamenttyper til Wikinger offshore vindmølleparken, og offshore transformerstationer til Sandbank, Nordsee One og Bligh Bank offshore vindmølleparkerne.

Desuden er forventningen understøttet af en god projekt-pipeline, hvor et yderligere antal betydningsfulde projekter allerede er underskrevne men fortsat betingede kontrakter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09