23948sdkhjf

Midtjyske gummifabrikker fusionerer

De to Horsens-virksomheder Teknisk Gummi Horsens A/S og Aktieselskabet Horsens Gummivarefabrik har valgt at fusionere de to selskaber.
Shareholder Invest Growth A/S, der ejer Teknisk Gummi Horsens A/S, meddelte tirsdag, at man har indgået en aftale med den nuværende ejerkreds bag Aktieselskabet Horsens Gummivarefabrik om at gennemføre fusion med Teknisk Gummi Horsens A/S.

Fusionen gennemføres med tilbagevirkende kraft fra den 1. juni 2008, og den fusionerede virksomhed videreføres under navnet Teknisk Gummi Horsens A/S med produktion på adresserne Norgesvej 4-6 og Finlandsvej 8, 8700 Horsens. Shareholder Invest Growth A/S besidder herefter 88 % af det fusionerede selskab. Claus Risborg Nielsen fortsætter som administrerende direktør. Direktør Steen Aabo udtaler:

- Fusionen mellem de to selskaber ser vi som en klar fortsættelse af vores strategi for at styrke konkurrencedygtigheden samt ikke mindst at fastholde og udbygge positionen som Danmarks førende gummivalseproducent. Vi forventer, at fusionen medfører oplagte effektivitetsfordele og tilsvarende synergieffekter, som vil medvirke til, at Teknisk Gummi Horsens A/S kan rette fokus mod en stigende omsætning specielt på eksportmarkederne.

Kilde: Dansk AMP - http://danskamp.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079