23948sdkhjf

Hydra-Grene vinder eksportpris

Eksportforeningen har tildelt Hydra-Grene prisen som Exporter of the Year 2015.
Hydraulik-leverandøren Hydra-Grene har netop fået overrakt prisen som Exporter of the Year. Prisen uddeles årligt af Eksportforeningen. Hydra-Grene, der er ejet af Schouw & Co., belønnes blandt andet for sin evne til at opbygge tætte partnerskaber med kunderne.

- For os er det en naturlig del af eksportindsatsen, at vi kender den enkelte kundes specifikke udfordringer i dybden og kan tilpasse os derefter. Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som først og fremmest er en cadeau til den indsats, vores medarbejdere yder for at sikre den bedst mulige løsning til den enkelte kunde, siger administrerende direktør Erik Lodberg, Hydra-Grene.

Prisen uddeles blandt Eksportforeningens 570 medlemmer og gives til virksomheder, der har vist en innovativ tilgang til eksport, har oplevet markant fremgang over en årrække, og som har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme dansk eksport.

Eksportevne i topklasse
Hydra-Grene, der leverer hydrauliske komponenter og løsninger til blandt andet vind- og offshore-industrien, har øget omsætningen de seneste tre år, i 2015 med 7 procent i forhold til året før. Virksomheden omsatte i 2015 for 185 mio. kr. på eksportmarkederne.

Prisen blev overrakt i virksomhedens hovedkvarter i Skjern den 15. marts af Eksportforeningens CEO Ulrik Dahl.

- Hydra-Grenes resultater viser, hvordan en strategisk tilgang og dyb forståelse for kundernes udfordringer kan skabe eksportsuccesser. Kombineret med en stor villighed til gennem netværk at dele erfaringer og sparre med andre eksportvirksomheder, gør det Hydra-Grene til en velfortjent modtager af prisen, siger Ulrik Dahl.

I alt syv virksomheder var nomineret til prisen.

Målrettet udvikling af forretningen
Hydra-Grenes strategiske tilgang til eksport betyder, at der opbygges et tæt partnerskab med kunderne både i en vindmølleindustri i vækst og en hårdt presset olie- og gasindustri.

- Vi tilstræber at involvere hele forretningen på tværs af salg, produktion, udvikling og økonomi, når vi taler med kunderne. På baggrund af den viden vi opbygger, kan vi tilbyde kunderne samarbejdsmodeller, som passer til netop deres udfordringer. Det er blandt andet derfor, vi i dag i højere grad leverer samlede moduler snarere end enkeltkomponenter til vores kunder, siger Erik Lodberg.

Virksomhedens store engagement i Eksportforeningens netværk og vilje til at dele viden og erfaringer med andre danske eksportvirksomheder er ifølge Erik Lodberg en naturlig del af en succesfuld eksportindsats:

- Hvis du er villig til at dele dine erfaringer og gode råd, så får du også en stor mængde viden tilbage. For os er videndeling med andre danske virksomheder et vigtigt værktøj i arbejdet med at øge eksporten, siger Erik Lodberg.

Prisen Exporter of the Year er blevet uddelt siden 2012. Den er tidligere tildelt Viking Life-Saving Equipment, Resolux og Desmi. For at få hæderen skal virksomheden blandt andet have opnået stærke eksportresultater over en årrække.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079