23948sdkhjf

Millionordre til Skako

Skako Vibration har vundet en markant ordre i Nordafrika.
Skako Vibration er af L’Office Chérifien des Phosphates (OCP), en af verdens største producenter af fosfat, blevet valgt som leverandør af vibrationsudstyr til et fosfatmineanlæg i Marokko. Ordren repræsenterer en samlet værdi på cirka 12 mio. kr.

Ordren fra OCP, der gennem mere end 15 år har været en stor kunde hos Skako Vibration, omfatter leverance og installation af en stor roterende vasketromle, som skal udvande fosfatmalm og sikre en mere omkostningseffektiv transport fra minen til udskibningshavnen. Den roterende vasketromle er en af de største, Skako Vibration har udviklet, og vil blive leveret og installeret primo 2017.

Nyt datterselskab
I de sidste 17 år har Skako Vibration ud over det oprindelige produktprogram til afvanding udviklet et komplet sortiment af vasketromler til rensning af mineraler. Tromlerne anvendes blandt andet i fosfatmineindustrien, der på baggrund af stigende global fødevareefterspørgsel og større produktivitetskrav til landbrugssektoren forventes at udvise markante vækstrater fremover.

- Ordren er endnu en væsentlig milepæl i forhold til vores vækststrategi, der som centralt omdrejningspunkt har en kontinuerlig udvikling af nye produkter til mineralindustrien, og som fokuserer på vækstmarkederne i EU og Nordafrika, siger Lionel Girieud, administrerende direktør i Skako Vibration.

- Jeg er meget tilfreds med, at OCP igen har valgt en af vores løsninger. Det bekræfter vores globale markedslederposition og understøtter vores fokus på regionen, hvor vi vil styrke vores tilstedeværelse yderligere, når vi i 2016 etablerer os med et egentligt datterselskab i Marokko.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078