23948sdkhjf

Ny CEO hos World Wide Workers

Stifter Simon Øland træder et skridt tilbage hos den fynske smedevirksomhed.
I stedet er Jan I. Kristensen blevet ansat som CEO. Simon Øland vil fremover varetage det overordnede salg og projektstyring.

Jan I. Kristensen kommer fra en stilling som direktør og advokat hos Focus Advokater. Her har han blandt andet rådgivet World Wide Workers, og han kender dermed Munkebo-virksomheden på forhånd.

Vil styrke det administrative
Det er ingen tilfældighed, at valget er faldet på en administrativ kapacitet til at stå i spidsen for World Wide Workers.

- Det er vigtigt tidspunkt for vores virksomhed at styrke den overordnede administrative del af driften. Og vi glæder os over at bringe Jans stærke strategiske og ledelsesmæssige kompetencer i spil til gavn for World Wide Workers, siger Simon Øland.

Barometret står på vækst
Og Jan I. Kristensen kommer til at stå i spidsen for en virksomhed i rivende udvikling.

- Jan skal løfte den administrative og strategiske del op på et højere plan og få mere fokus på at vokse. Vi skal konsolidere os som underleverandør af både højt kvalificeret mandskab og rør- og stålløsninger fra eget værksted, så vi kan afvikle hele entrepriser fra engineering til produktion og færdig montage samt dokumentation, forklarer Simon Øland.

- Strategien er at få endnu bedre fat i de brancher, vi allerede er i, men samtidig også få fodfæste i nye brancher som for eksempel kraftværkerne, hvor vi lige har lukket en rammeaftale med Dong. Vi skal stadig agere som underleverandør inden for industriservice, men vi skal også ud og kigge på det generelle stålbyggeri og svejseopgaver, fortsætter han.

Planen er at øge omsætningen med 10-15 procent om året, og antallet af ansatte forventes at vokse med.

- Lige nu er vi 50-60 medarbejdere, når vi peaker, men der skal gerne skabes fast arbejde til en håndfuld medarbejdere mere, forklarer Simon Øland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062