23948sdkhjf

Mere albuerum til Dan-Team Stainless

Den sydjyske virksomhed er rykket i nyt domicil og har dermed skaffet sig plads til fremtidig vækst.
Det går godt hos Dan-Team Stainless. Salget har været stigende de seneste år, og derfor var der efterhånden blevet lidt trangt på virksomhedens værksted. Nu er man imidlertid rykket i nyt i Sjølund syd for Kolding.

- Vi har fået 1.200 kvadratmeter, hvor vi havde 500 kvadratmeter før. Derudover har vi fået højere til loftet og større porte, så vi nu har mulighed for at lave større emner, siger medindehaver Søren Pedersen.

- I bund og grund er det vores produktion, der har fået mere plads. Før havde vi det fordelt på to haller, men nu har vi det hele i samme hal. Derudover lå vores mandskabsrum og kontor i pavilloner ved siden af bygningen, og dem har vi også fået flyttet ind, fortsætter han.

Udover ekstra albuerum er der også blevet plads til et vandskæreanlæg.

- Vi har længe haft et ønske om et vandskæreanlæg, men der var ikke plads på den gamle adresse. Vi bruger det primært til at skære emner til vores egen produktion, men på sigt ønsker vi også at tilbyde vandskæring som underleverandørarbejde. Maskinen kan tage emner op til 2x4 meter og 100 mm tykkelse, forklarer Søren Pedersen.

Han melder generelt om god aktivitet hos Dan-Team Stainless, som er en udpræget eksportvirksomhed, hvor næsten hele produktionen ender uden for landets grænser.

- Vi vokser i Norge, og 80 procent af vores omsætning ligger deroppe. Vi er i fødevareindustrien og har ikke noget med offshore-delen at gøre, så derfor er vi ikke så hårdt ramt af nedgangen på det norske marked. Vi kan dog godt mærke øget konkurrence deroppe, slutter Søren Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078