23948sdkhjf

SVM Automatik sælger 65 procent af aktierne

Stevanato Group styrker sin engineering division gennem opkøb af 65 procent af aktierne i danske SVM Automatik.
Stevanato Group, der producerer ampuller til diabetesbehandling, glas til medicinalindustrien, glasformnings- og inspektionsmaskiner til medicinalindustrien, styrker sin engineering division gennem opkøb af 65 procent af aktierne i danske SVM Automatik med hovedkvarter i Silkeborg.

SVM fremstiller kundetilpassede løsninger indenfor montage og pakkemaskiner samt serialiseringsløsninger.

- Vor gruppe er aktiv indenfor to forretningsområder; farmaceutiske og engineering-systemer, som samarbejder i tæt synergi. Takket være SVM Automatiks knowhow kan vi nu yderligere styrke vore kompetencer i engineering-divisionen indenfor design og konstruktion af specialmaskiner til den farmaceutiske industri, siger Franco Stevanato, CEO i Stevanato Group.

Han oplyser, at Stevanato har option på de resterende 35 procent af aktierne til køb i de kommende år.

SVM Automatik er grundlagt i 1974 og specialiseret i montage-, pakke- og serialiseringsløsninger til den farmaceutiske industri; SVM Automatik beskæftiger mere en 80 medarbejdere og omsatte I 2014 for mere 140 mio. kr.

- Vi er meget stolte over opkøbet fra Stevanato Group. Denne aftale gør det nemmere for os at realisere vor internationale vækststrategi og sikrer en nemmere adgang til nye markeder og kunder, udtaler Lars Hansen, CEO i SVM Automatik.

Lars Hansen uddyber.

- Vi har en meget stærk referenceliste, primært med kunder der har base i Danmark, og vore kundetilpassede maskiner og udstyr er installeret over det meste af verden. Der er en række åbenlyse synergier mellem vore virksomheder, og vi glæder os til fortsat vækst hos vores virksomheder internationalt. Vi deler mange værdier og strategiske tanker med Stevanato Group, og vi vil fortsat aktivt udvikle vores forretning med det samme stærke lederteam.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095